Mediator Site
Image default
Horeca

Ambachtelijk genieten bij het leukste bistro restaurant in Spakenburg

Heeft u al eens gehoord van bistro restaurant Antonio’s Eethuys in Spakenburg? Voor veel mensen in Spakenburg is Antonio’s Eethuys een begrip, maar voor mensen buiten het Oudhollandse vissersdorp is Antonio’s nog een onbekend restaurant. U weet niet wat u mist! Bij Antonio’s Eethuys geniet u van ambachtelijke gerechten in een huiselijk interieur – thuis van huis.

Genieten in een huiselijke sfeer

Op de website van dit bistro restaurant in Spakenburg krijgt u al een algemene indruk van de sfeer en de gerechten. Het interieur van het restaurant is huiselijk met een industriële twist, waardoor iedere gast zich snel thuis voelt. In het midden van het restaurant staat bovendien een gaskachel waar het heerlijk vertoeven is in de koudere maanden. Daarnaast is het terras op de zonkant en geniet u hier tijdens warmere dagen van smaakvolle bites en borrels. Op de menukaart is bovendien voor iedereen iets te vinden. Van complete burgermenu’s met ambachtelijke frieten tot vegetarische gerechten waarbij groenten écht mogen stralen. De chef-koks van bistro restaurant Antonio’s Eethuys in Spakenburg kunnen het allemaal! Bekijk alvast het menu op de website om een idee op te doen van de mogelijkheden. Dan bent u optimaal voorbereid voor uw avond uit of spontaan lunchmoment!

Geef uw favoriete tafel door bij uw reservering

Wilt u een tafel reserveren bij dit bistro restaurant in Spakenburg? Maak dan gebruik van het online reserveringssysteem. U geeft aan op welke dag u wilt genieten bij Antonio’s Eethuys en hoe laat de gastheer en -vrouw u en uw gasten mogen verwachten. Bij de opmerkingen is het eventueel mogelijk om aan te geven wat uw favoriete tafel is. Dan kan hier bij de reservering rekening mee gehouden worden indien de plaats nog vrij is. Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen om uw tafel te reserveren of om een eventuele vraag te stellen.

https://www.antonios-spakenburg.nl/