Mediatorsite

Iedere burger wordt geacht bekend te zijn met de wet, maar in de praktijk werkt dit natuurlijk anders. Juridische kwesties vragen om juridische expertise. Advocaten zijn vaak gespecialiseerd in bepaalde rechtsgebieden en kunnen door cliënten ingeschakeld worden om hen bij te staan. Amstelland Advocatuur is een advocatenkantoor in Mijdrecht dat toegankelijk en betaalbaar is. Wij zijn gespecialiseerd in het personen- en familierecht, het arbeidsrecht, het strafrecht, het huurrecht, het sociaal zekerheidsrecht en het incassorecht. Wij staan zowel particulieren als zakelijke cliënten bij.

Voorkomen is beter dan genezen

De werkwijze van Amstelland Advocatuur kenmerkt zich als volgt. Het liefst zorgen we er voor dat problemen en juridische conflicten voorkomen kunnen worden. Dat betekent dat er buiten de rechtzaal om tot een oplossing gekomen wordt. Een procedure voor de rechter is dan niet nodig. Dat doen wij door middel van kundig juridisch advies, bemiddeling en een persoonlijke aanpak. Soms kan het niet uitblijven dat er geprocedeerd moet worden. In dat geval staan wij u op professionele en gemotiveerde wijze bij, zonder de kosten die gemaakt worden uit het oog te verliezen.

Neem gerust even contact op

Juridisch advies of de bijstand van een advocaat nodig? Neem dan gerust eens contact op met Amstelland Advocatuur. Wij vertellen u graag meer over wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ons telefonisch bereiken via 020 489 68 18.

http://www.amstellandadvocatuur.nl/