Mediator Site
Image default
Onderwijs

De juiste zorg voor kinderen met leerproblemen

Voor kinderen met leerproblemen staat Trivers klaar! Dit zorgcentrum voor kinder- en jeugdpsychologie in Roosendaal is gespecialiseerd in onderzoek en de behandeling van kinderen met leerproblemen, gedragsproblemen en sociaal-emotionele problemen. Ze hebben verschillende gespecialiseerde afdelingen voor kinderen met gedragsproblemen of dyslexie. Hierdoor krijgt uw kind de specialistische zorg die hij of zijn verdiend en nodig heeft. Trivers is in het bezit van het keurmerk van het kwaliteitsinstituut Dyslexie en is daardoor een erkend dyslexie behandelaar. Dit betekent dat ze voldoen aan de gestelde eisen die zijn vastgesteld in het Protocol Dyslexie Diagnose en Behandeling.

Zorgvuldig onderzoek en een passende behandeling voor uw kind

Voor kinderen met leerproblemen is het belangrijk dat zij de juiste zorg ontvangen. Daarom gaan ze bij Trivers in Roosendaal zorgvuldig te werk met het onderzoek en de diagnose van uw kind. Er wordt een screening gedaan. Op basis van deze informatie kijken deze specialisten hoe uw kind verder geholpen kan worden. Er wordt een behandeling vastgesteld en ouders krijgen persoonlijk advies en hulpmiddelen aangereikt om op een passende manier met de leerproblemen van een kind om te gaan. Alle specialisten die bij Trivers werken zijn aangesloten bij beroepsverenigingen met een beroepscode en klachtenregeling. Daarnaast hebben de specialisten jarenlange ervaring en veel expertise. Ze zijn er om de beste zorg aan uw kind te verlenen. Hierbij staat een persoonlijke benadering centraal.

Neem voor vragen of advies contact op met deze specialist

Bent u benieuwd wat Trivers voor u kan betekenen op het gebied van kinderen met leerproblemen? Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan contact op met deze specialist. Ze vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden en het zorgaanbod en luisteren naar uw situatie en wensen. Zowel telefonisch als via e-mail kunt u de specialisten van Trivers bereiken. Ze helpen u graag verder!

https://trivers.nl/

Gerelateerde artikelen

Wat zijn trainingen zoals opleiding green belt?

Dyslexie laten behandelen door een professional