Heeft uw huidige tuin veel onderhoud zoals het maaien van gras of het watergeven van de bloemen? Dan doet u er goed aan om kunstgras te kopen en aan te leggen. Bij Kunstgrasgigant heeft u de keuze uit een groot aanbod. Zo koopt u kunstgras voor uw kinderen om op te spelen, maar ook voor de sier. Het kunstgras blijft namelijk voor lange tijd groen. Op die manier heeft u het hele jaar een mooie groene tuin én bent u nauwelijks tijd kwijt aan onderhoud. Kom langs bij een van de locaties bij u in de omgeving voor betrouwbaar advies.

Kunstgras kopen voor uw huis

Wist u dat het prachtige kunstgras van de Kunstgrasgigant ook geschikt is voor binnen? Denk bijvoorbeeld aan een prachtige vloer voor in uw restaurant, café of winkel. Ideaal toch? Hierbij is het mogelijk om de matten te leveren met een brandwerend certificaat. Op dit moment hebben we bij Kunstgrasgigant diverse soorten gras in de aanbieding, variërend van kort tot wat meer lengte. De meeste soorten kunstgras bij Kunstgrasgigant hebben 10 jaar garantie. Dit houdt in dat u altijd gegarandeerd groen gras heeft en uw vezels niet loslaten. Is dit wel het geval dan hoort een specialist dit direct op te lossen.

Heel veel korting op uw nieuwe kunstgras!

Wilt u prachtig kunstgras kopen, maar merkt u dat de prijs hiervan vaak hoog is? Bekijk dan eens het ruime assortiment van de Kunstgrasgigant, met diverse scherpe aanbiedingen. Bij het kopen van uw nieuwe kunstgras is het dus zeker de moeite waard om deze acties te bekijken. Ook hier vindt u de kwaliteit die u zoekt bij een grasmat. Het kunstgras is niet van echt te onderscheiden en zeer milieuvriendelijk. In de actie vindt u kunstgras wat u kunt kopen voor uw tuin, dakterras of balkon. De hoogtes verschillen per grasmat, dus opties genoeg om uw wensen voor kunstgras te realiseren.