Kook je thuis graag of vind je het fijn om mensen van dienst te zijn? Dan is een opleiding hotel management op het HBO misschien iets voor jou. Hier studeer je volledig op je eigen tempo. Kies je ervoor om de opleiding voltijd te volgen door twee dagen of avonden per week te volgen? Of volg je de hotel management HBO opleiding liever deeltijd door één dag of avond per week lessen te volgen? Bij dit opleidingscentrum heb je de volledige vrijheid om op je eigen tempo te studeren. Liever iets anders? Je kunt hier ook terecht voor het volgen van een voltijd of deeltijd interieur opleiding op het MBO.

Leren hoe jij dat wilt met een hotel management opleiding op het HBO   

Wanneer je klaar bent met je havo staat de moeilijke keuze voor de deur om een vakgebied te kiezen. Wil je in de horeca jouw carrière beginnen, maar wil je wel een HBO opleiding volgen waar je niet enkel met je neus in de boeken hoeft te zitten? Kies dan voor de hotel management opleiding op HBO van Linnartz, een beroepsopleiding voor horeca en hotel. Bij dit gespecialiseerde opleidingscentrum deel jij je opleiding precies in zoals jij dat wilt. Ga je liever ’s avonds naar school om overdag te werken? Leer je liever voltijd of deeltijd? Het kan allemaal als je kiest voor de HBO hotelmanagement opleiding bij Linnartz. Je kunt hier ook terecht voor allerlei andere opleidingen. Denk aan een interieur opleiding op het MBO. 

Deel je interieur opleiding op het MBO helemaal zelf in

Merk je dat je elke dag met minder zin naar je werk gaat? Wellicht is het tijd voor een omslag. Of ben je net klaar met de middelbare school, maar wil je graag werken en studeren tegelijkertijd? Kies dan voor een interieur opleiding op het MBO bij Linnartz. Bij dit opleidingscentrum deel je helemaal zelf in hoe jij studeert. Zo kies je zelf of je overdag of in de avond lessen volgt en kun je kiezen om je opleiding in 1 of 2 jaar af te ronden. Kies je voor de 1-jarige interieur opleiding op het MBO? Dan volg je een voltijdsopleiding. Kies je voor 2 jaar? Dan kies je voor deeltijd en heb je minder lessen in een week. Je kunt bij dit opleidingscentrum ook terecht voor andere opleidingen. Denk bijvoorbeeld aan een hotel management opleiding op het HBO.

https://linnartz.nl/binnenhuisarchitect-opleiding-mbo/