Mediator Site
Image default
Vakantie

Een prachtig vakantiehuis huren in Zuid-Frankrijk

Wilt u uw vakantie doorbrengen in een prachtig vakantiehuis gelegen in de Dordogne, in Zuid-Frankrijk? FranceVille heeft een aantal prachtige vakantievilla’s in het assortiment die u eenvoudig online of telefonisch huurt! De eigenaars verhuren enkel vakantiehuizen waar zij zelf ook op vakantie zouden gaan. Doordat zij zelf jarenlang in het zuiden van Frankrijk hebben gewoond én al ruim vijftien jaar ervaring hebben in het verhuren van vakantiehuizen in dit gebied, zijn zij echte experts en weten zij alles over de regio. Heeft u vragen over de cultuur, het eten, de feestdagen et cetera? Dan kunt u zeker terecht bij deze experts!

Volledig ingerichte vakantiehuizen

Al sinds 2003 verhuren Thijs en Lydia prachtige, authentieke en luxe vakantiehuizen in het zuiden van Frankrijk. En dan in het bijzonder de bijzondere omgeving van de Dordogne en de Lot. Zij hebben alle vakantiehuizen met veel zorg geselecteerd, waardoor u enkel de meest bijzondere vakantiehuizen huurt. De huizen zijn volledig ingericht. U vindt er onder andere comfortabele en goede bedden, voldoende parasols, fijne ligstoelen, een keuken met uitgebreide inventaris én wifi. De vakantiehuizen zijn rustig gelegen. Ook beschikken bijna alle huizen over een privézwembad en hebben sommige huizen zelfs een sauna of een jacuzzi!

Geschikt voor kleine gezelschappen en grote groepen

U kiest op de website eenvoudig een vakantiehuis uit in de Dordogne of een ander deel van Zuid-Frankrijk. Voor eventuele vragen kunt u gerust bellen naar de specialisten. Zij voorzien u graag van persoonlijk advies, aangezien zij ruime kennis hebben over de streek. De vakantiehuizen zijn geschikt vanaf twee tot en met zestien personen. U brengt hier dus gezellig een vakantie door met uw gezin of zelfs met alle opa’s, oma’s, ooms, tantes en de rest van de familie!

Huur of koop een authentiek vakantiehuis

Als u helemaal dol bent op de Dordogne en de rest van Zuid-Frankrijk, dan is het zelfs mogelijk om bij FranceVille een vakantiehuis te kopen! Op de website vindt u diverse vakantiehuizen in de Dordogne en andere regio’s voor ieder budget. Heeft u vragen over het huren of kopen van een vakantiehuis? Neem dan gerust contact op met de Frankrijk specialisten!

Gerelateerde artikelen

Geniet van luxe op een natuurcamping op de Veluwe

De ultieme luxe rondreis door Vietnam

Herfst, de tijd voor een weekendje weg!