Er zijn verschillende situaties waarbij u het advocatenkantoor in Nijmegen, NOME advocaten, inschakelt. Heeft u problemen in de familie en wilt u dat dit eerlijk en volgens de wet wordt opgelost? Vooral in emotionele periodes, bijvoorbeeld na een sterfgeval, kunnen de emoties hoog oplopen. Zeker als er een erfenis in het spel is en er onenigheid over de verdeling is, doet u er goed aan om naar de specialisten van het advocatenkantoor in Nijmegen te gaan. Zij zoeken exact uit hoe de situatie in elkaar zit en zorgen ervoor dat de waarheid boven tafel komt. Alles wat te maken heeft binnen het personen- en familierecht, behandelen de specialisten van het advocatenkantoor in Nijmegen. Denk hierbij aan een echtscheiding, alimentatie en adoptie.

Het advocatenkantoor in Nijmegen helpt u als u het niet eens bent met een rechterlijke uitspraak

Bent u het niet eens met de uitspraak van de rechten en wilt u in hoger beroep? Dan is het verstandig om de specialisten van het advocatenkantoor in Nijmegen in te schakelen. NOME advocaten kijkt wat de mogelijkheden zijn tot cassatie en geeft zowel particulieren als bedrijven daarover advies. De specialisten bekijken wat de situatie is en of uw zaak in aanmerking komt om in cassatie te gaan. Zo wordt de uitspraak van het gerechtshof onder de loep gelegd en onderzoeken de specialisten van het advocatenkantoor in Nijmegen wat er anders had gekund. Vervolgens wordt er een plan opgesteld en doen de advocaten er alles aan om ervoor te zorgen dat de uitspraak voor u zo gunstig mogelijk uit kan pakken. NOME advocaten adviseert, onderhandelt, communiceert en procedeert voor u.

Ruzie met de buren over de erfgrens? Schakel de hulp in van het advocatenkantoor in Nijmegen

Neemt uw burenruzie het woonplezier van u weg? Heeft u onenigheid over de erfgrens of maken ze heel veel lawaai? Schakel dan de hulp in van NOME advocaten. Met het burenrecht bekijken de specialisten wat de mogelijkheden zijn en wie er gelijk heeft in een bepaalde situatie. Het advocatenkantoor in Nijmegen adviseert u graag. Staat u in uw recht? Dan communiceren de specialisten dit nieuws samen met u richting de buren. Op die manier hebben zij de mogelijkheden om de erfgrens aan te passen, het lawaai te minder of de huisdieren in bedwang te houden. Helpt dat niets? Dan is een gerechtelijke procedure een vervolgstap.