Mediator Site
Image default
Relatie

Scheiden kan bij dit bedrijf eenvoudig online

Wist u dat het mogelijk is om online te scheiden, zonder bezoek aan de rechtbank? Bij Echtscheiden-online kunt u hiervoor terecht. Dit bedrijf bestaat uit een scheidingsexpert en familieadvocaat die de scheiding voor u regelen. Een discrete afhandeling is hierbij gegarandeerd. Deze professionals zijn geregistreerde MFN mediators en zijn aangesloten bij de orde van advocaten. Hierdoor zorgen ze altijd voor kwaliteitsgarantie. Daarnaast biedt dit bedrijf als voordeel dat het scheiden betaalbaar blijft en er snel resultaat geboekt kant worden. Hun doel is om een resultaat te boeken waar alle betrokken partijen tevreden mee zijn.

Keuze uit twee verschillende scheidingspakketten

Wanneer u ervoor kiest om online te scheiden bij Echtscheiden-online, wordt dit afgehandeld zonder hoorzitting. U heeft de keuze uit twee scheidingspakketten: totaalpakket zonder alimentatie en totaalpakket met alimentatie. Beide pakketten bevatten hulp bij het opstellen van een  echtscheidingsconvenant, dossieropmaak, echtscheidingsverzoek, griffierecht, beschikking van de Rechter en inschrijving bij de gemeente. Een pakket met alimentatie bestaat daarnaast ook nog uit alimentatieberekening en een ouderschapsplan. Voor wat voor pakket u ook kiest, u profiteert van een snelle afhandeling, lage kosten en kwaliteitsgerichte dienstverlening.

Neem contact op met deze specialist voor vragen en advies

Als u via een online echtscheidingsverzoek heeft aangegeven dat u wilt gaan scheiden, helpen de experts van Echtscheiden-online u graag verder. Ze luisteren naar uw situatie en wensen en geven u indien gewenst persoonlijk advies. Door hun ervaring en expertise weten ze wat de mogelijkheden zijn en komen ze altijd met een passend voorstel. Uiteindelijk is het belangrijk dat zowel u als uw ex-partner tevreden zijn met het resultaat en de scheiding snel en correct afgehandeld kan worden. Bent u benieuwd wat deze specialisten voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met hen op via de contactgegevens op hun website. Wat uw vragen ook zijn, u profiteert van uitstekende service.

https://www.echtscheiden-online.nl/index.html