Wie wil het niet, zo weinig mogelijk maandelijkse energiekosten betalen. Het is mogelijk, mits je kiest voor de juiste energieleverancier. Als je aangesloten bent bij de beste energieleverancier kan je voordeel zelfs oplopen tot meer dan €300,- per jaar. “Dat wil ik ook!”, horen we je denken. “Welke energieleverancier is het goedkoopst?” Het antwoord op deze vraag vind je door verschillende energiemaatschappijen goed met elkaar te vergelijken. Om dit gemakkelijker te maken is de website Welke Energieleverancier in het leven geroepen. Via deze website bekijk je eenvoudig de verschillende voordelen van energiemaatschappijen en vergelijk je op een overzichtelijke manier de kosten met elkaar.

Met welk contract houd je de maandelijkse energiekosten zo laag mogelijk?

Als het gaat om energiecontracten heb je heel wat verschillende opties. De grootste verschillen zitten tussen 1-jarige energiecontracten en variabele contracten. Deze verschillen lopen vaak hoog op. Dat komt doordat energieleveranciers bij variabele contracten vaak geen kortingen àanbieden. Daarom is het voordeliger om voor een vast stroom en gas contract te kiezen. Bijvoorbeeld een contract dat 1 jaar loopt. Naast dat de vaste maandelijkse kosten voor deze contracten lager liggen, krijg je van energieleveranciers vaak een hoge welkomstkorting. Tel uit je winst! Als je wilt weten welk vast contract voor jou het meest voordelig is, kun je het beste kijken op de website van Welke Energieleverancier. Hier vind je een compleet aanbod van alle energiemaatschappijen en hun tarieven.

Overstappen naar lage vaste maandelijkse kosten is simpel

Heb je via de website Welke Energieleverancier besloten welke energiemaatschappij voor jou het goedkoopste is? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk overstappen en profiteren van deze lage maandelijkse vaste energiekosten. Dat overstappen doe je heel gemakkelijk. Je huidige en je nieuwe energieleverancier regelen dit voor je. Je oude energiecontract wordt opgezegd en gaat naadloos over in je nieuwe contract. Je komt nooit zonder stroom te zitten en ook over een dubbele energierekening hoef je jezelf niet druk te maken. Zo simpel kan het zijn om te besparen op je maandelijkse energiekosten!