Mediator Site
Image default
Meubels

De eikenhouten eettafel past altijd in je interieur

Als je op zoek bent naar een eikenhouten eettafel dan heb je zeker gevoel voor smaak. Een mooie eikenhouten eettafel is een echte eyecatcher in een interieur en het maakt je woning helemaal af Iedere woning kan worden voorzien van een eikenhouten eettafel, omdat het on iedere stijl een mooie uitstraling kan geven. Of je nou een modern huis hebt of juist een inrichting dart meer een landelijke stijl heeft of wat meer authentiek, dat maakt niet uit want de eikenhouten eettafel zal er altijd bij passen. Je kunt zelf kiezen hoe je deze behandeld wil hebben en wat voor soort onderstel je onder de eikenhouten eettafel wil laten plaatsen. 

Zelf samenstellen van de eikenhouten eettafel

Een eikenhouten eettafel is dus helemaal zelf samen te stellen, waardoor het nog makkelijker is om deze in je interieur te verwerken. De maten kan je ook helemaal zelf doorgeven waardoor dit altijd kan passen op de plek waar je dit in gedachte had. Kies bijvoorbeeld voor een mooi tafelblad met een metalen onderstel. Het onderstel is dan ook weer in meerdere kleuren verkrijgbaar, geheel afhankelijk van het soort interieur en de smaak die je zelf hebt. Je kan kiezen voor een grijs of zwart onderstel en als je wil kan dit ook nog in een andere kleur worden gespoten. 

Op maat gemaakte tafels

Op de website vind je een aantal van de eikenhouten eettafels die al standaard op maat zijn gemaakt, maar uiteraard is het mogelijk om je eigen wensen door te geven. Je hoeft dan alleen maar het contactforumlier in te vullen en de medewerkers van de eikenhouten eettafel nemen dan contact met je op en er zal een plan worden gemaakt en een offerte worden opgesteld voor de eikenhouten eettafel die jij in gedachte hebt. Geef een akkoord en de tafel wordt voor je geproduceerd.