Mediator Site
Image default
Woning en Tuin

De oplossing voor al uw problemen met ongedierte!

Het kan de beste overkomen, last van ongedierte. Een ongedierteplaag kan heel vervelend zijn voor je huishouden of bedrijfsvoering. Heb je een restaurant of lunchroom dan is dit helemaal catastrofaal. Wij adviseren dan ook om zoveel mogelijk tips op te volgen om ongedierte uit je huis of bedrijf te houden. Toch is ooit niet te voorkomen dat je last van ongedierte krijgt. In die gevallen staan de bestrijders van Beestjes Kwijt voor jou klaar.

Schade door ongedierte

Naast dat ongedierte erg vies en eng is, kunnen ze ook grote schade aanrichten. Denk aan houtworm die jouw houten draagbalken dusdanig aan kunnen tasten dat uw huis niet meer veilig wordt om in te wonen. Ook kan ongedierte lichamelijke schade aanrichten. Denk aan bedwantsen die je slapeloze nachten kunnen geven. Of aan wespen die je met velen tegelijk kunnen steken. Dit kan zelfs leiden tot ziekenhuisbezoek of erger… Tot slot kan ongedierte je ook flinke imagoschade opleveren. Dit kan een restaurant of lunchroom zelfs fataal worden.

De oplossing voor jouw ongedierte probleem

Gelukkig kun je al deze financiële-, emotionele- en imagoschade voorkomen door er op tijd bij te zijn. Als je het probleem op tijd ontdekt kan het nog zonder al te veel moeite opgelost worden. Je kunt dit zelf proberen te doen, of een professionele bestrijder van Beestjes Kwijt inschakelen. Bij Beestjes Kwijt hebben wij de beste ongediertebestrijder al voor jou uitgekozen. Hij kan je snel helpen tegen een eerlijke prijs. Achteraf zal hij jou advies geven om een nieuw ongedierteprobleem te voorkomen. 

De kosten van een ongediertebestrijder

Het is natuurlijk logisch dat je voordat je een bestrijder over de vloer krijgt eerst graag de prijs wil weten. Je wilt tevens niet voor onaangename verrassingen komen te staan. De bestrijders van Beestjes Kwijt kunnen jammer genoeg nooit een exacte prijs noemen voordat ze het probleem met eigen ogen gezien hebben. Wel kunnen ze een goede indicatie van de kosten geven mits je een goede beschrijving van het probleem geeft. Dit kan via de telefoon of de mail. Heb je nu een ongedierteprobleem of denk je de eerste tekenen gezien te hebben? Twijfel niet en bel of mail jouw lokale bestrijder!