Mediator Site
Image default
Telefonie

De Samsung Galaxy Note 20 en de Samsung Galaxy Note 20 Ultra

De nieuwe Note 20 en Note 20 Ultra zijn er. De Note 20 heeft een 6.7 inch Full HD scherm met 60Hz. De optische zoom is drie keer en de standaard lens heeft 12 megapixel. De telelens beschikt over een 64 megapixel camera. 8K kwaliteit video’s zijn geen probleem. Daarnaast geldt er een batterij inzit die 4300 mAh capaciteit heeft. Het werken geheugen is 8GB waarbij de opslagcapaciteit 256 GB is. De opslag capaciteit is helaas niet uit te breiden met bijvoorbeeld een SD-kaart. Het prijskaartje van de Samsung Galaxy Note 20 is 959 euro.

Gekeken naar de Ultra is te zien dat deze een 6.9 inch scherm heeft met 120Hz. Voor de optische zoom geldt dat er in deze versie voor 5x is gekozen. De 108 megapixel standaard lens zorgt voor de beste foto’s die tot in detail scherp zijn. De telelens heeft een 12 megapixel camera. De batterijcapaciteit is iets groter net 4500 mAh ter vergelijking met de standaard Note 20. Het werkgeheugen is 12GB waarbij de opslagcapaciteit 256GB is en tevens uit te breiden tot 1TB. Het prijskaartje van de Samsung Galaxy Note 20 Ultra is 1199 euro.

Door de prijs van de telefoon wil je niet dat er een barst in het scherm komt wanneer je hem per ongeluk laat vallen. Voor een oplossing en meer informatie kijk op samsung note 20 telefoonhoesje en samsung note 20 ultra telefoonhoesje.

Advies

Wanneer je twijfelt tussen de Samsung Galaxy Note 20 en Samsung Galaxy Note Ultra 20 moet je letten op de volgende punten. Wanneer je veel gamet op je smartphone dan kan het de 250 euro waard zijn. Je verversingssnelheid is namelijk twee keer zo wat zorgt voor een snellere en betere ervaring tijdens het gamen. Ben je erg gehecht aan het maken van goede foto’s bijvoorbeeld op vakantie dan kan het handig zijn om ook te kiezen voor de Ultra. Door de 5x optische zoom zijn je ingezoomde foto’s van betere kwaliteit. Dankzij de 108 megapixel standaard lens van de Ultra zijn jouw foto’s haarscherp tot in de kleinste details. Maak je echter veel foto’s vanuit korte afstanden dan is de prijs-kwaliteit verhouding van de ‘gewone’ Note 20 toch beter. Mocht je de telefoon niet gebruiken voor een van deze eerder genoemde punten dan is de Samsung Galaxy Note 20 jouw telefoon.

https://www.telefoonhoesje.nl/samsung-galaxy-s20-ultra-hoesjes