Mediator Site
Image default
Dienstverlening

Een ervaren advocaat letselschade Scheveningen

Letselschadeadvocaat Thomas van Dijk houdt kantoor aan de Röntgenlaan 5 in Zoetermeer. Hij staat met name klanten bij in de regio Den Haag, Zoetermeer en Gouda. Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend. Van Dijk vindt het namelijk belangrijk dat er een wederzijdse klik is. Een groot deel van de zaken betreft verkeersongelukken. Kijken we naar de cijfers zoals bijgehouden door het Centraal Bureau voor de Statistiek dan is een dalende trend te zien wat betreft ongevallen met dodelijke afloop. In 2018 vielen er in ons land 678 doden in het verkeer. In 2019 waren het er 661. Afgelopen jaar stond de teller op 610. Verkeersongevallen met letsel zijn ingewikkeld. Er zitten vele aspecten aan: financiële,  medische, juridische en sociale. En een ongeluk met de auto, de brommer of fiets heeft natuurlijk een grote emotionele impact. Mr. Thomas van Dijk weet waar betrokkenen van verkeersongevallen doorheen gaan. Voor professionele bijstand kunt u met een gerust hart bij ‘m aankloppen.

Andersoortige letselschadezaken waarvoor u bij Van Dijk advocaat terecht kunt, zijn:

-whiplash;

-arbeidsongeval;

-medische fout.

Onder arbeidsongelukken vallen beroepsziekten of aandoeningen die (met name) door het werk en / of de omstandigheden op de werkvloer zijn ontstaan. Een tweede categorie betreft ongevallen tijdens het verrichten van de arbeid. Het CBS houdt – in samenwerking met TNO – arbeidsongelukken bij naar geslacht en leeftijd. In 2020 gebeurden zowel bij mannen als vrouwen de meeste ongelukken (als percentage van alle werknemers) in de categorie 15 tot 25 jaar: 2,7% bij de vrouwen en 3,7% bij de mannen. De percentages lichamelijk letsel liggen overigens hoger dan de percentages geestelijk letsel.

Tot slot wat praktische info als u advocaat van Dijk wilt inschakelen. Thomas werkt nauw samen met de beste actuarieel rekenaars, arbeidsdeskundigen, Arbo-specialisten en medisch adviseurs. Ze werken als hecht team samen, maar voor u is er één aanspreekpunt en dat is mr. van Dijk. De contactgegevens van advocatenkantoor Van Dijk zijn: t.vandijk@advocaatvandijk.nl en +31 (0) 79 323 9558.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl