Mediator Site
Image default
Woning en Tuin

Groen is belangrijk

In de huidige tijd gaat alles snel en zijn we dol op dingen die nut hebben. Om te kunnen ontspannen is het echter belangrijk dat we plekken hebben waar we tot rust kunnen komen. Tussen alle beton in is het daarom ook belangrijk dat er groene plekken te vinden zijn waar we kunnen ontspannen. Een bedrijf zoals BTL kan hiervoor zorgen.

BTL Advies

BTL heeft drie verschillende expertises. Dit zijn BTL Advies, BTL Realisatie en BTL Bomendienst. BTL Advies zorgt voor onder andere Groenbeleid en Strategie, Tuinarchitectuur, Dak- en gevelgroen, Spelen en Sport. Voor nog meer gebieden waarop je advies kunt krijgen kijk je het beste even op de website van het bedrijf.

BTL Realisatie

BTL Realisatie zorgt voor onder andere Aanleg en Reconstructie, Beheer en Onderhoud, Vaste planten en Boomverzorging. Ze kunnen op tal van gebieden ervoor zorgen dat de omgeving groener wordt en fijn is om in te leven en wonen. Ze leggen groengebieden aan, planten bomen aan maar zorgen ook voor het onderhoud zodat het mooi blijft.

BTL Bomendienst

BTL Bomendienst is gespecialiseerd op bomengebied. Ze bieden Specialistische boomverzorging, Boomtechnisch advies aan en zijn gespecialiseerd in Boomziekten- en aantastingen. Op dit laatste gebied kunnen zij constateren met wat voor ziekte een boom te maken heeft maar ook trachten deze te bestrijden om zo de boom te kunnen behouden.

Vraag informatie aan

Voor meer informatie over wat BTL kan doen neem je het beste even contact op met het bedrijf. Vul hiervoor het contactformulier in dat je op de website vindt, bel of mail even. Je kunt rechtstreeks contact opnemen met een van de vestigingen van het bedrijf. Voordeel is dat je er voor zowel advies als realisatie terecht kunt zodat je maar met één bedrijf te maken hebt dat alles uitvoert en het overzicht behoudt.