Mediator Site
Image default
Woning en Tuin

Haal data kadaster van kadastralekaart.com

Mensen die gericht op zoek zijn naar data kadaster kunnen prima terecht op kadastralekaart.com. Wat betreft data kadaster kun jij je geen beter platform wensen. Voor een kleine vergoeding download je de officiële data kadaster. Het gaat dan, ondanks het feit dat het dus niet om de officiële data gaat en het altijd actuele data is, overigens niet om een platform van het Kadaster zelf. Zij leveren slechts de data kadaster aan.  

De meeste mensen komen gericht naar het platform 

Behalve dat je data kadaster downloadt van het platform, kun je in eerste instantie heerlijk inzoomen op de kaart van ons land. Je zoomt steeds verder in en ontdekt zo op een bepaald moment je eigen perceel en je huis. De meeste mensen komen echter gericht naar het platform en downloaden de informatie die ze zoeken. Je kunt los per download betalen. Ben jij iemand die vaker dergelijke informatie downloadt, dan kun je overwegen een abonnement afsluiten.  

Het aanbod data kadaster op kadastralekaart.com is bijzonder groot 

Het aanbod data kadaster op het platform is groot. Zo download je een kadastrale kaart met maatvoering of een praktische kadastrale kaart bundel. In dat laatste geval combineer je allerlei nuttige informatie over een perceel waaronder diverse kadastrale kaarten, bestemmingsplannen, woonlasten en hypotheken. Ook te downloaden is het woningtransactie rapport, net zoals je de bestemmingsplannen en vergunningen kunt downloaden van kadastralekaart.com.  

Data helpt je wanneer je op het punt staat een perceel of object aan te kopen 

Kies je voor het kadastrale kaart rapport, dan download je een kadastrale kaart van je perceel en ook de omliggende percelen. Je krijgt daarbij ook streetview foto’s en een omgevingskaart. Data kadaster is ook handige informatie over het eigendom van een perceel of een object en informatie over de hypotheek. Als het om de data kadaster gaat, dan kan de geboden informatie echt het verschil maken, bijvoorbeeld wanneer je van plan bent een bepaald perceel of een object aan te kopen. De data die je binnenhaalt is altijd up to date en het gaat ook om officieel door het Kadaster aangeboden informatie. Om zeer betrouwbare informatie dus.