Mediator Site
Image default
Electronica en Computers

Hoe werkt Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Hoe werkt Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Business Central is een bedrijfsbeheer oplossing voor kleine en middelgrote organisaties die bedrijfsprocessen automatiseert en stroomlijnt en u helpt uw bedrijf te beheren. Business Central is zeer aanpasbaar en rijk aan functies, en stelt bedrijven in staat hun bedrijf te beheren, inclusief financiën, productie, verkoop, verzending, projectbeheer, diensten en meer. Bedrijven kunnen eenvoudig functionaliteit toevoegen die relevant is voor de regio waar ze actief zijn, en die is aangepast om zelfs zeer gespecialiseerde industrieën te ondersteunen.

Overzicht

Business Central is snel te implementeren, eenvoudig te configureren en de eenvoud stuurt innovaties in productontwerp, ontwikkeling, implementatie en gebruiksvriendelijkheid. In het navigatiepaneel aan de linkerzijde vindt u informatie over het gebruik van Business Central in uw bedrijf. U vindt links naar beschrijvingen van de meest gebruikte mogelijkheden in de sectie Bedrijfsprocessen.

Business Central bevat tooltips voor velden en acties en didactische tips voor enkele van de belangrijkste pagina’s die u kunnen helpen bij het doorlopen van de verschillende bedrijfsprocessen. Kies op elke tooltip en leertip de link Meer informatie om Help voor de betreffende pagina te openen. Op alle pagina’s gebruikt u Ctrl+F1 op uw toetsenbord om Help voor de betreffende pagina te openen. Op elk apparaat opent het vraagteken in de rechterbovenhoek de pagina Help en ondersteuning, en van daaruit kunt u ook naar de product Help gaan.

Werken met Business Central

Wanneer u zakelijke taken uitvoert, hebt u op verschillende manieren interactie met gegevens, zoals het maken van records en het invoeren van gegevens, het sorteren en filteren van gegevens, het schrijven van notities en het uitvoeren van gegevens naar andere toepassingen.

U kunt bijvoorbeeld de grootte en positie van een pagina aanpassen, de breedte van kolommen vergroten en de hoogte van kolomkoppen vergroten, en de sortering van gegevens in kolommen wijzigen. En als u de horizontale schuifbalk wilt gebruiken om alle kolommen op een lijstpagina of op documentregels te bekijken, zult u zien dat er een verticaal schuifvenster is om het scrollen van sommige kolommen te beperken.

Zakelijke Functionaliteit

Business Central biedt functionaliteit voor veel voorkomende bedrijfsprocessen in kleine en middelgrote bedrijven, voornamelijk binnen de groothandel en professionele dienstverlening. Meer complexe processen, zoals assemblage, productie, service en gericht magazijnbeheer worden echter ook ondersteund.

Business Central bevat standaardconfiguraties voor de meeste bedrijfsprocessen, maar u kunt de configuratie aanpassen aan de behoeften van uw bedrijf. Vanuit uw Rolcentrum hebt u toegang tot ondersteunde installatiegidsen die u helpen bij het configureren van bepaalde scenario’s en het toevoegen van functies aan Business Central. 

Ervaar het zelf

Is uw bedrijf toe aan een ERP-software die zorg draagt voor een optimale efficiëntie van uw bedrijfsprocessen? Dan is Microsoft Dynamics 365 Business Central iets voor u! Bent u nog niet overtuigd of wilt u graag zelf ervaren wat het voor u kan betekenen? Dat kan! Schrijf u dan in voor de 30 dagen gratis demo of volg een Business Central training.

https://www.abcebusiness.nl/microsoft-dynamics-365-business-central