Mediator Site
Image default
Bedrijven

Mediation als oplossing bij conflicten

Gaat u scheiden van uw partner of heeft u te maken met een conflict op de werkvloer? Bent u daarom op zoek naar een mediator die u kan helpen met het oplossen van uw conflict? Maak dan kennis met Mediation Brooklyn Bridge. Namens Mediation Brooklyn Bridge staan wij u bij met arbeidsmediation en scheidingsmediation om zo tot efficiënte oplossingen van uw conflicten te komen. Bij beide vormen van mediation is zij neutraal, onpartijdig en onafhankelijk.

Zij is er voor alle betrokkenen. In het geval van een scheiding kan zij het voor jullie beiden makkelijker maken door jullie te begeleiden tot het komen van praktische en duurzame oplossingen. Ook bij arbeidsconflicten kan door middel van mediation een negatieve sfeer op de werkvloer voorkomen worden. Brooklyn Bridge is actief als mediator in steden als Breukelen, Maarssen, Loenen aan de Vecht, Abcoude, Hilversum, Loosdrecht, Vinkeveen, Woerden, Mijdrecht, Vleuten, De Meern, Utrecht, Houten, IJsselstein, Nieuwegein, Bunnik, Zeist, De Bilt, Bilthoven, Soest, Baarn en Amersfoort.

Arbeidsmediation en scheidingsmediation

Uw werk is een belangrijk onderdeel van uw leven. Conflicten op de werkvloer kunnen daarom een hoop stress bezorgen en energie kosten. Soms lukt het niet om met elkaar tot een oplossing te komen. Door middel van mediation (of bemiddeling) kunt u het nemen van juridische stappen voorkomen en met elkaar tot een oplossing van uw conflict komen. U kunt Mediation Brooklyn Bridge daarvoor bellen voor een vrijblijvend eerste contact. Daarop kunnen we een intakegesprek in plannen, waarop we kunnen besluiten om mediationgesprekken te gaan houden. Met die gesprekken kunnen we vervolgens afspraken maken waarmee het conflict opgelost kan worden.

Ook bij een scheiding dienen een hoop afspraken gemaakt te worden. Omdat emoties hier hoog kunnen oplopen kan het maken van die afspraken tussen jullie onderling erg moeizaam gaan. Ik kan als neutrale, onpartijdige en onafhankelijke mediator een vechtscheiding voorkomen. Met de hulp van een mediator bespaart u ook een hoop kosten op een advocaat.

Over Mediation Brooklyn Bridge

Mediation Brooklyn Bridge is gespecialiseerd op het gebied van arbeidsconflicten en scheidingen. Vanuit haar eerdere werkervaring als advocaat en nu als bemiddelaar heeft zij al jarenlange ervaring met het oplossen van conflicten. Mediation Brooklyn Bridge staat ingeschreven bij het MfN-register en is werkzaam in onder meer Breukelen, Maarssen, Loenen aan de Vecht, Abcoude, Hilversum, Loosdrecht, Vinkeveen, Woerden, Mijdrecht, Vleuten, De Meern, Utrecht, Houten, IJsselstein, Nieuwegein, Bunnik, Zeist, De Bilt, Bilthoven, Soest, Baarn en Amersfoort.

Meer weten? Neem gerust contact op!

Wilt u meer weten over wat Mediation Brooklyn Bridge voor u kan betekenen op het gebied van mediation? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op om verder te informeren. U kunt bellen naar 06-38721993 of het contactformulier invullen.

https://mediationbb.nl/