Mediator Site
Image default
Dienstverlening

Mijn eerste jaar boek is het beste kraamcadeau

Zoek jij nog een leuk en origineel cadeau voor een zwangere vriendin? Komt de baby er al bijna aan, maar heb jij nog geen kraamcadeau in huis? Dan is het zeer eenvoudig om online een leuk invulboek te kopen als kraamcadeau. In dit blogartikel lees je waarom “mijn eerste jaar boek” een geweldig kraamcadeau is.

De tijd vliegt!

De tijd vliegt met de komst van een baby. Voor je het weet vier je de eerste verjaardag van de baby. Het eerste jaar van de baby is een bijzondere tijd. Niet alleen wordt je zelf als eerst ouder, ook maakt jouw baby enorme sprongen in dit eerste jaar. Het is daarom belangrijk om dit jaar goed vast te leggen. Dit kan natuurlijk door foto’s, maar met een invulboek geniet je van een nog betere registratie van dit snelle jaar.

 

Lijstjes en meer

Je hebt in dit boek de ruimte om jouw ervaringen op te schrijven, zoals in een dagboek. Maar dit invulboek heeft ook leuke lijstjes en vragen. Zo kun je invullen wanneer de baby voor het eerst vast voedsel ging eten en wat het eerste woordje was. Hierdoor wordt het een enorm dierbaar boek voor later. Ook heb je altijd de mogelijkheid om foto’s in te plakken. Je kunt bijvoorbeeld iedere maand een foto maken en deze in het eerste jaar boek plakken.

 
Leuk voor later

Niet alleen voor de ouders is dit een leuk een dierbaar boek voor later. Ook is dit erg leuk voor wanneer de baby later groot is. Hij of zij heeft een unieke registratie van het eerste jaar van zijn of haar leven. Op deze manier blijft deze tijd voor altijd op bijzondere manier geregistreerd.

Weet je niet goed wat je jouw zwangere vriendin moet geven als kraamcadeau? Kies dan voor een origineel cadeau en schaf een invulboek aan voor het eerste levensjaar van de baby.