Mediator Site
Image default
Bedrijven

Mobiele lader type 2 van Mennekes voor het opladen van elektrische auto’s

De super mobiele lader type 2 van Mennekes kan gebruikt worden voor het opladen van alle soorten elektrische auto’s. Wanneer u een elektrische auto in Europa rijdt, gaat u waarschijnlijk de mobiele lader type 2 van Mennekes gebruiken. U kunt uw elektrische auto thuis makkelijk en eenvoudig opladen met deze oplader. Het grootste voordeel is dat u de laadsnelheid van deze oplader zelf kunt bepalen. U kunt het hierdoor aansluiten bij de belasting dat precies bij uw groep past. U kunt snel laden wanneer de groep bijvoorbeeld leeg of heel weinig belast wordt. Wanneer de groep gevuld is met een koelkast, airco of een wasautomaat, kunt u de laadsnelheid omlaag brengen.

Mobiele lader type 2 van Mennekes laadt uw auto sneller op

De mobiele lader type 2 van Mennekes is geselecteerd als officiële laadstekker binnen de Europese Unie door de Europese Commissie. Het vermogen dat wordt overgedragen via de mobiele lader type 2 van Mennekes, is meer dan voldoende om snel op te laden. Met deze oplader kunt u thuis makkelijk om uw auto heen om op te laden, omdat de oplader een lange kabel heeft. Over het algemeen worden elektrische auto’s standaard met een oplader geleverd, maar de mobiele lader type 2 van Mennekes is een echte oplader dat men aanraad. Dit komt doordat u zelf de laadsnelheid kunt bepalen en soms zelfs meer dan 2 keer sneller uw elektrische auto kunt opladen.

Mobiele lader type 2 van Mennekes is efficiënt voor thuisgebruik

De mobiele lader type 2 van Mennekes is geschikt voor het opladen van vrijwel alle merken en modellen elektrische auto’s. De stekker is eenvoudig in gebruik en de kabel is zeer stevig, flexibel en geschikt voor buiten gebruik door de unieke waterdichte design. Wilt u altijd met een volle accu vertrekken, dan moet u zeker de mobiele lader type 2 van Mennekes kopen. De lader heeft aan de ene kant een normale stopcontact aansluiting en aan de andere kant een type 2 Mennekes aansluiting.