Mediator Site
Image default
Bedrijven

Online marketing

Online marketing is iets waar je als bedrijf tegenwoordig niet meer omheen kunt. Je zult echt wel iets moeten gaan doen om er voor te zorgen dat mensen je kunnen vinden en weten dat je bestaat. Waar je vroeger ervoor zorgde dat je in plaatselijke krant of tijdschrift kwam is dit tegenwoordig niet meer altijd het juist platform. Zo kun je dit natuurlijk gebruiken als je ouderen uit de omgeving wilt bereiken met jouw product of dienst. Maar aangezien we niet allemaal ouderen zijn is het toch verstandig om ook eens buiten de krant en de papierenreclame te denken. Daarbij moet je als voorbeeld eens afvragen hoeveel jongeren er nog een krant lezen. Nou ja even nagedacht?

Even wachten

Het antwoord hiervan is namelijk bar weinig. De jeugd staat in contact met elkaar en met het nieuws via het internet. Via bijvoorbeeld Apps zoals Facebook en Instagram. Daarnaast natuurlijk ook Snapchat voor de iets ouderen en zakelijke informatie LinkedIn. Het mooie van al deze platformen is dat je eigenlijk op ze allemaal kunt adverteren. Het allermooiste is dat je dit nog heel specifiek kan. Zo kun je precies jouw doelgroep selecteren en daar vervolgens jouw marketingbudget op verspreiden. Bovendien krijg je ook nog precies te zien hoeveel mensen jouw advertentie hebben gezien en vervolgens hebben aangeklikt. Als je dus achteraf moet aangeven waar je budget naar toe is gegaan kun je precies zien waaraan. Dit kun je dan vervolgens ook vergelijken met de conversies op jouw website.

Geen website?

Heb je nu nog geen website en je wilt toch gaan beginnen met online marketing dan is het verstandig om er ook meteen een website bij te pakken. Dit verhoogt je vindbaarheid namelijk erg sterk. Daarbij is het van belang dat eens wat verschillende professioneel website laten maken vergelijkt. Zo weet je namelijk welke professioneel website laten maken het best bij jou past. De website kun je namelijk gebruiken in je advertenties op Facebook of Instagram. Het kan daarnaast ook interessant zijn om er meteen ook voor te zorgen dat je op deze website een webshop hebt. Zo kunnen klanten online iets kopen bij jou.

https://web-wings.nl/