Mediator Site
Image default
Bedrijven

Ramen En Deuren Pvc Wijer

PVC deuren en ramen
Door de jaren heen hebben PVC-deuren en -ramen een solide reputatie opgebouwd op het gebied van isolatie, veiligheid, esthetiek en ecologie. Daarom worden ze steeds vaker aanbevolen door bouwvakkers in de regio Wijer. Ze bieden niet alleen relatief goedkope opties, maar zijn ook nog eens milieuvriendelijk. Bij de productie van pvc-gevelschrijnwerk gebruikt elk profiel tot op de millimeter nauwkeurig gerecycled materiaal. Kwaliteit en respect voor het milieu hebben hier altijd centraal gestaan. PVC-deuren en -ramen zijn ook nog steeds sterker en beter geïsoleerd dan ooit. De isolatiewaarden van de ramen zijn uitstekend doordat de stalen spijlen van het kozijn zijn vervangen door extra sterke kunststof stalen spijlen die zijn opgebouwd rond getrokken staaldraden.

PVC deuren en ramen zijn verkrijgbaar in meer dan 100 kleurencombinaties en verschillende modellen, klassiek en modern, rustiek en stijlvol. Bij goed onderhoud blijven uw kunststof ramen en deuren minimaal 50 jaar in goede staat.

Als er vervuiling optreedt, is de reinigingsprocedure afhankelijk van de gebruikte kleurtechniek. Gebruik voor donkere PVC-oppervlakken een zachte spons en een niet-schurend schoonmaakmiddel. Gebruik voor PVC-oppervlakken met UV-bestendige films een zachte spons en een niet-agressieve reiniger. Gebruik nooit een stoommachine! Gebruik voor kleurgecoate PVC-oppervlakken een zachte spons en een niet-schurend schoonmaakmiddel. Natuurlijk kunt u ook een deskundige vragen om het schoon te maken. Via onze website kunt u in contact komen met een breed scala aan professionele raam- en deurinstallateurs uit Wijer.

info@offerte-ramen-en-deuren.com – Tel: 0497 92 56 63 – VAT: BE 0536.965.571

 https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0970-ramen-en-deuren-pvc-wijer.html