Mediator Site
Image default
Zorg

Thuiszorg Amsterdam nodig? Kies voor de vertrouwde zorg van HappyNurse

Wanneer u plots hulpbehoevend ben geworden en thuis verzorging en ondersteuning nodig heeft, dan komt u in aanmerking voor thuiszorg en/of thuishulp. HappyNurse is een landelijke thuiszorgorganisatie en biedt thuiszorg in Amsterdam. De hulp die HappyNurse biedt kan zowel tijdelijk als langdurig zijn en is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Dit kan bijvoorbeeld vanwege een handicap zijn of omdat u hulp nodig heeft na een operatie. Kortom, thuiszorg is dus niet alleen voor ouderen, maar voor iedereen die op dat moment behoefte heeft aan persoonlijke hulp. 

Hulp van verzorgenden die uw buurt goed kennen

Het kiezen van de juiste thuiszorg is vaak vanuit een persoonlijke voorkeur. Want zorg ontvangen is toch iets heel persoonlijks. En daarom wilt u graag verzorgd worden door verzorgenden of verpleegkundigen waarmee u een klik heeft. Een klik die veelal ontstaat op basis van gemeenschappelijkheden. Daarom levert HappyNurse zorg aan huis door zorgpersoneel dat uit Amsterdam komt. ‘Ons ken ons’ en dit praat vaak toch een stuk gemakkelijker. U voelt zich snel op uw gemak. En omdat we vaak meerdere vestigingen hebben in dezelfde stad, is de kans groot dat diegene die op bezoek komt zelfs uit uw eigen buurt komt.

Wanneer ontvangt u thuiszorg? 

U heeft zorg nodig om zelfstandig te kunnen blijven wonen of omdat u tijdelijk verzorgd moet worden. Oorzaken kunnen zijn dat door het ouder worden bepaalde huishoudelijke taken niet meer zo gemakkelijk gaan als vroeger. Maar ook wanneer u een ziekenhuisopname hebt gehad, kan het zijn dat eenvoudige taken als stofzuigen tijdelijk niet mogelijk zijn. Dan biedt HappyNurse deskundige thuiszorg op maat: persoonlijke verzorging en verpleging, begeleiding, dementiezorg en palliatieve zorg. Onze wijkteams in Amsterdam werken kleinschalig en persoonlijk, zodat u als cliënt steeds vertrouwde gezichten ziet. Met de verschillende thuiszorgdiensten bent u verzekerd van deskundige zorg die bij u past.

Thuiszorg van HappyNurse

De zorgprofessionals van HappyNurse werken met de volle 100% respect voor uw manier van leven en werken nauw samen met zorginstanties in Amsterdam. Thuiszorg aanvragen is heel eenvoudig bij HappyNurse. Op het formulier ‘thuiszorg aanvragen’ op de website van HappyNurse geeft u aan welke zorg u nodig heeft.. Contact opnemen met het HappyNurse wijkteam Amsterdam kan ook via telefoon of per e-mail. Als alternatief kunt u ook contact opnemen met uw huisarts, ziekenhuis of mantelzorger. Aansluitend neemt HappyNurse contact met u op en bespreekt uw situatie en welke vorm van thuiszorg daar het beste op aansluit. Vervolgens komt een wijkverpleegkundige zo snel mogelijk bij u langs om de details verder te bespreken en het vaststellen van het definitieve zorgpakket. Gedurende de zorgverlening is hij/zij uw vaste aanspreekpunt. De geleverde thuiszorg (wijkverpleging) wordt meestal vergoed door uw zorgverzekering. 

Meer weten over thuiszorg Amsterdam? Bezoek de website van HappyNurse en neem contact op. 

 

https://happynurse.nl/thuiszorg/amsterdam