Mediator Site
Image default
Woningen

Waar kun je 30×60 led panelen voor gebruiken?

Witte 30×60 LED panelen worden vaak gebruikt in vergaderruimtes of kantoorruimtes. 30×60 LED panelen kan je gemakkelijk op verschillende manieren in of tegen het plafond verwerken. De panelen kunnen bijvoorbeeld makkelijk in een systeemplafond worden gelegd. De panelen worden niet alleen veel gebruikt in kantoorruimtes, maar ook in klaslokalen en scholen. LED panelen kan je kopen in helder wit licht. Dit is een goede keuze, omdat helder wit licht het concentratievermogen verhoogd. Dit maakt het LED paneel ideaal voor plekken waar mensen aan het werk zijn. Het heldere witte licht wordt ook gelijkmatig over de ruimte verspreid. Zo heb je een optimaal zicht over de kamer.

Voordelen van LED panelen

LED panelen hebben heel veel voordelen. LED panelen passen precies in een systeemplafond. LED panelen kun je kopen in een aantal standaard afmetingen. Je kan de panelen verkrijgen in de afmetingen 30×30, 30×60, 60×60 en 30×120. Deze maten zijn gekozen omdat ze precies in een systeemplafond passen. Een LED paneel gaat heel lang mee. Met een LED paneel kan je heel veel energie besparen. Een LED paneel verbruikt veel minder energie in vergelijking met een TL lamp. Het is dus een goede investering voor in je bedrijf. Een TL buis knippert en dat vinden mensen vaak vervelend. Bij een LED paneel heb je dit probleem niet. 

Waar je de 30×60 LED paneel kunt plaatsen

Een 30×60 LED paneel kun je op verschillende plekken plaatsen. Je kan het plaatsen op plekken zoals keukens, badkamers, studeerkamers, huisartsen en apotheken, showrooms, scholen en klaslokalen, kantoren en vergaderruimtes. Als je de panelen op een van deze plekken gaat plaatsen dan kun je het laten inbouwen in het plafond. Je kan het laten inbouwen in het plafond, maar je kan het ook plaatsen in een systeemplafond. Het is wel belangrijk dat de systeemplafond dezelfde afmeting heeft.