Mediator Site
Image default
Aanbiedingen

5 Tips voor de batterij van je e-sigaret

5 Tips voor de batterij van je e-sigaret

Een e-sigaret heeft een batterij en van sommige modellen kun je van batterij wisselen. Maar waar moet je op letten als je de batterij van je e-sigaret zo lang mogelijk goed wilt houden? Hier zijn 5 tips over de batterij van je e-sigaret.

 

De nieuwe batterij

Als je een nieuwe batterij hebt, laad deze dan de eerste keer minimaal 4 uur op. Dit wordt meestal ook in de handleiding geadviseerd. Zorg ervoor dat de batterij helemaal leeg is voordat je hem weer aan de lader legt en haal de batterij meteen van de lader af al hij helemaal vol is. Zo blijft de levensduur van de batterij optimaal.

 

Onderhoud

Om er voor te zorgen dat je verdamper goed contact blijft houden met de batterij, is het slim om regelmatig het schroefdraad van de batterij schoon te maken. Op den duur komt hier namelijk condens en vuil op te zitten. Door deze regelmatig schoon te maken voorkom je dat je de pluspool omhoog moet wrikken of een nieuwe batterij moet kopen.

 

Extra batterij

Als je je e-sigaret niet kunt gebruiken tijdens het opladen, is het een goed idee om een extra batterij of e-sigaret bij je te hebben. Gemiddeld duurt het 3 uur voordat een batterij weer helemaal is opgeladen en zolang willen de meeste rokers niet moeten wachten.

 

Een e-sigaret meenemen

Als je de e-sigaret in een tas of zak stopt, kun je hem het beste uitschakelen. Zo kan de e-sigaret niet ongewild geactiveerd worden. Ben je veel op pad? Schaf dan een etui aan die voor e-sigaretten gemaakt is. Zo heb je je e-liquid, oplader en e-sigaret altijd goed opgeborgen.

 

Batterij activeren

Pas op het moment dat je een hijs neemt, kun je de batterij activeren. Nadat je een hijs hebt genomen, kun je de vuurknop het beste direct los laten. Zo voorkom je dat de verdamper te heet wordt of de e-liquid gaat lekken. 

 

https://www.mr-joy.nl/

Gerelateerde artikelen

Op deze dingen moet je letten bij het aanschaffen van een sauna

Trend 2019: De kracht van licht

Hoe kunt u uw werk in Google AdWords versnellen met AdWords Editor?