Mediator Site
Image default
Bedrijven

Algemene voorwaarden laten maken

Algemene voorwaarden opstellen

Bij Maatwerk Jurist kunt u goede algemene voorwaarden laten opstellen, die de aansprakelijkheidsrisico’s van uw eigen onderneming beperken, en tevens de overige belangrijke zaken regelen die u niet telkens individueel met iedere klant overeen kunt komen. Maatwerk Jurist is dé specialist in het opstellen en op maat maken van uw algemene voorwaarden. Ze hanteren een unieke aanpak, waarbij gebruik wordt gemaakt van maatwerk. Door middel van een klantspecifieke vragenlijst, die dient als schriftelijk interview, kunnen zij voor u de meest passende algemene voorwaarden opstellen. De vaste prijs voor het opstellen van algemene voorwaarden bij Maatwerk Jurist bedraagt €275,- excl. BTW.

Algemene voorwaarden maken

De werkwijze van het maken van algemene voorwaarden is als volgt dat u eerst telefonisch of via het formulier op de website contact met hen opneemt. Zij sturen u vervolgens een vrijblijvende offerte per e-mail, en hierop een voor u op maat gemaakte vragenlijst. Deze vragen beantwoordt u vervolgens per e-mail of telefoon, waarbij ze bij ontoereikende antwoorden opnieuw contact met u opnemen.

Algemene voorwaarden webwinkel

Maatwerk Jurist is tevens gespecialiseerd in het opstellen van algemene voorwaarden voor uw webwinkel Hiervoor bedraagt de prijs mits u enkel aan consumenten levert slechts €149,-. Levert u ook aan bedrijven, is de vaste prijs voor u €275,- excl. BTW. Hierbij stellen zij door middel van een uitgebreide analyse van uw bedrijfsactiviteiten uw algemene voorwaarden op.

Algemene voorwaarden webshop

De algemene voorwaarden voor uw webshop dienen scherp geformuleerd te zijn, hoewel u er met dit alleen nog niet bent, gezien de wet een uitvoerige regelgeving kent betreft zowel een normale aankoop als koop op afstand. Hier bestaat bovendien veel rechtspraak over. Algemene voorwaarden zijn voor elke onderneming een must, en door de brede ervaring van Maatwerk Jurist weten zij precies welke juridische aspecten in uw algemene voorwaarden behandeld moeten worden. Zo hoeft u zich niet meer te bekommeren inzake het opnieuw onderhandelen over leveringskosten, aansprakelijkheid en incassokosten. Maatwerk Jurist helpt u hier graag bij.

https://maatwerkjurist.nl/