Mediator Site
Image default
Rechten

Arbeidsrechts Zutphen – Voorink Advocaten

Voorink Advocaten, specialist in het arbeidsrecht

Heeft u te maken met een conflict met uw werknemer of werkgever? Bent recent ontslagen, of is er een kwestie met uw arbeidsovereenkomst? Bent u arbeidsongeschikt verklaard of heeft u vragen over de CAO? Al deze kwesties betreffen het arbeidsrecht. Deze tak van het recht ziet op verhoudingen tussen werkgevers en werknemers. Als specialist op het gebied van het arbeidsrecht kan Voorink Advocaten u van gedegen juridische kennis voorzien. Is arbeidsrecht niet wat u zoekt? Bekijk dan onze andere rechtsgebieden.

Voor werkgevers en werknemers

De advocaten die bij Voorink Advocaten werkzaam zijn beschikken over veel kennis en ervaring wat betreft het arbeidsrecht. Wij zijn werkzaam voor zowel werkgevers als werknemers. Onder onze cliënten vallen partijen uit het bedrijfsleven, overheids- en onderwijsinstellingen, maar natuurlijk ook gewoon particulieren. Onze dienstverlening richt zich altijd op het voorkomen van juridische conflicten. Met de juiste belangenafweging kan procederen voorkomen worden en kunnen relaties in stand gehouden worden.

Over onze aanpak

De aanpak van Voorink Advocaten kenmerkt zich door zijn efficiëntie, snelheid en cliëntgerichtheid. Wij zetten de cliënt centraal en kunnen vanuit onze kennis en ervaring altijd de juiste oplossing vinden. Boven alles proberen we altijd te voorkomen dat er geprocedeerd moet worden. Schakelt u ons daarom zo snel als mogelijk in bij een juridisch conflict, zodat er meer mogelijkheden overblijven voor een oplossing buiten de rechtbank om.

Meer weten over het arbeidsrecht?

Als u behoefte heeft aan kundig juridisch advies op het gebied van het arbeidsrecht kunt u contact opnemen met Voorink Advocaten. Bel daarvoor naar 0575 54 54 55. Bezoek ook eens onze website voor meer informatie over onze dienstverlening!

https://www.voorinkadvocaten.nl/