Mediator Site
Image default
Vakantie

Boek een weekendje weg aan de kust in een sfeervol hotel

Ben je op zoek naar een goed hotel waar je kunt verblijven tijdens een ontspannen weekendje weg aan de kust? Op de website van Marrea Hotelarrangementen heb je de keuze uit arrangementen in speciaal geselecteerde hotels dicht bij zee. De arrangementen omvatten een ruime service, met bijvoorbeeld een uitgebreid ontbijt. In veel arrangementen zijn extraatjes inbegrepen die je weekendtrip naar de zee net een beetje bijzonderder maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ontvangst met koffie en thee, of zelfs een driegangendiner op de dag dat je aankomt? Als je graag actief bent tijdens je vakantie, kies je voor een arrangement inclusief een huurfiets of de beschrijving van mooie wandelroutes.

Met zorg samengestelde arrangementen

Deze arrangementen worden verzorgd door Marrea Hotelarrangementen. Dit is een kleinschalig boekingskantoor uit Twello dat al sinds 2002 interessante en voordelige arrangementen ontwikkelt. Dankzij deze uitgebreide ervaring heeft het kantoor goede contacten met veel van de beste hotels in Nederland. Het is niet verbonden aan een grote hotelketen, maar gaat ook samenwerkingen aan met sfeervolle, kleinere hotels. Lezers van bijvoorbeeld de Libelle en Margriet zullen regelmatig aanbiedingen van dit boekingskantoor zijn tegengekomen. Wil je een weekendje weg gaan naar de kust met een groep van meer dan twintig personen? Neem dan contact op met het team van dit kantoor voor een aanbieding die bij jullie wensen aansluit.

Voor ieder wat wils

Je hebt de keuze uit allerlei verschillende arrangementen bij dit boekingskantoor, zodat je het weekendje weg aan de kust kan plannen dat helemaal bij jou past. Kies je voor een hotel in een schilderachtig dorp op Ameland, of voor een groot hotel met uitzicht op de boulevard in Noordwijk? Heb je een dagje extra vrij en kun je een lange weekendtrip plannen? Kies dan voor een arrangement met drie overnachtingen. Er zijn ook arrangementen met twee of maar één overnachting. Kies het arrangement dat bij je past en boek deze op de website van het boekingskantoor.