Mediator Site
Image default
Vakantie

Ontsnap naar de Natuur met de Luxe van de Outdoor Suite

Bent u op zoek naar een unieke ontsnapping midden in de ongerepte natuur? De Outdoor Suite biedt een ongeëvenaarde ervaring voor degenen die rust en luxe willen combineren. Deze bijzondere verblijfsplek is ontworpen met het oog op de hoogste standaarden en verwachtingen van onze gasten. Geniet van adembenemende uitzichten op een prachtig natuurgebied en ervaar de kalmte en sereniteit die de natuurlijke omgeving te bieden heeft.

Uw Verblijf in de Cuber Suite

De Cuber Veluwe Suite is een vrijstaande accommodatie die beschikt over een ruim terras en een buiten open haard. Dankzij de grote ramen kunt u genieten van uw eigen privé theater; een panoramisch uitzicht op de omringende natuur. Deze suite biedt niet alleen een toevluchtsoord van rust, maar ook een overvloed aan luxe en comfort. U kunt zich verfrissen onder een heerlijke regendouche met luxe zeep, donzige handdoeken en een fenomenaal uitzicht op de sterrenhemel door het glazen dak. Het kingsize bed, strategisch geplaatst naast een groot raam, biedt een schilderachtig uitzicht dat uw zintuigen prikkelt en zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Upgrade naar Ultieme Luxe: Cuber Suite met Hottub

Voor diegenen die hun verblijf naar een hoger niveau willen tillen, biedt de Cuber Suite met Hottub de perfecte oplossing. Dompel uzelf onder in een iconische Weltevree Dutchtub en geniet van het warme water terwijl u naar de sterrenhemel staart. Deze suite wordt geleverd met een extra pakket dat hout, een aansteker en een handbijl bevat, zodat u de hottub op elk gewenst moment kunt verwarmen. Ervaar totale luxe en comfort terwijl u ontspant in uw eigen privé spa in de ongerepte natuur.

Ontspan in de Sauna: Cuber Suite met Sauna

Als u op zoek bent naar ultieme ontspanning, kies dan voor de Cuber Suite met een privé sauna. De Welvaere barrelsauna biedt een panoramisch uitzicht op de natuur, waardoor u kunt genieten van de warmte en luxe terwijl u volledig ontspant. De sauna, die zich naast uw suite bevindt, is uitgerust met een veranda, een kleedkamer en een ruime sauna, zodat u in alle rust kunt genieten van deze verkwikkende ervaring.

Elke suite is ontworpen om een harmonieuze balans te bieden tussen luxe en natuur, waardoor uw verblijf een onvergetelijke ervaring wordt. Of u nu kiest voor de standaard Outdoor Suite, de Hottub Suite of de Sauna Suite, elke optie biedt een unieke manier om één te worden met de natuur terwijl u geniet van ongekende luxe en comfort.

Ervaar het beste wat deze regio te bieden heeft en boek uw verblijf in de Cuber Suite. Uw reis naar totale ontspanning en sereniteit begint vanaf het moment dat u uw auto parkeert en uw verborgen buitensuite ontdekt.

https://www.glampings.com/nl/