Mediator Site
Image default
Bedrijven

De leukste koelkast met magneten

Iedereen kent ze wel van vroeger: fijne koelkast magneten. Of ze nu gebruikt werden als versiering of om het boodschappenlijstje omhoog te houden, ze voegden iets toe aan de keuken. Ook is een hele generatie die het alfabet heeft geleerd aan de hand van koelkast magneten. Waarom zouden die tijden ooit over moeten gaan?

Variatie in koelkast magneten

Tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden dan de ouderwetse koelkast magneten die overal en nergens bij elkaar gesprokkeld werden. Zo bestaat de mogelijkheid om foto’s te laten omzetten in kleine magneetjes. Een leuke plek voor mooie herinneringen de koelkast, want die gaat wel een aantal keer per dag open en dicht, dan wordt u weer aan dat moment herinnert. In het geval dat u iets minder fotogeniek bent, kunt u ook gaan voor koelkast magneten die iets symboliseren. Van een watertoren tot een berg, alle soorten koelkast magneten kunnen vandaag de dag gemaakt worden. Ook is het mogelijk het hele dierenrijk op uw koelkast te plaatsen, misschien vind u dat een betere plek dan in uw koelkast.

Spelen

Natuurlijk zijn er meer mensen in het gezin. Het zal u niet verbazen dat kinderen fan zijn van de koelkast magneten. Er zijn dan ook van alle kinderhelden magneten gemaakt. Ook zijn er spelletjes en kun je altijd ‘boter kaas en eieren’ spelen met een verzameling magneten. Daarnaast kan er een scene gemaakt worden op de koelkastdeur, een achtervolging is vooral populair. Wanneer alle inspiratie voor uw koelkast dan op is, kunt u de deur ook altijd nog gebruiken om iemand het alfabet aan te leren of om een boodschappenlijstje op te hangen. De mogelijkheden zijn eindeloos, dat past perfect bij uw fantasie. De klevende versiering is online te koop, vaak per stuk of in een verzameling. Het is ook een leuk cadeau.