Mediator Site
Image default
Zakelijk

Deze vier tablethouders zorgen voor maximaal rendement

Binnen commercieel omgevingen worden tablets steeds vaker ingezet om bedrijfsdoelen te bereiken. Zo zien we in op kantoren een toenemend aantal wandhouders maar ook in retail omgevingen stijgt het aantal tablethouders langzaam maar gestaag. De tablethouder is tegenwoordig meer dan alleen een beschermhoes, de houder faciliteert in veel gevallen zelfs toepassingen die normaal gesproken niet mogelijk zouden zijn. 

Wandhouders, de veelzijdige houder voor kantoor en thuis

Wandhouders worden zakelijk veel ingezet als opbergsysteem voor tablets zodat deze aan het begin en einde van elke dag een vaste plek hebben. Door de juiste protocollen op te stellen voor het gebruik en de opslag van tablets verminder je de kans op kwijtraken en verduistering aanzienlijk. Naast opslagsysteem worden tablets in combinatie met een wandhouder gebruikt als domotica hub. Daarmee regel je bijvoorbeeld het klimaat, de zonnewering, verlichting en andere smart zaken van je kantoor vanaf één apparaat, namelijk de tablet. 

Tafelhouders, de extra gesprekspartner die de juiste data paraat heeft

Tablethouders voor op tafel zijn ideaal om tijdens verkoop en advies gesprekken de juiste data met je gesprekspartner te delen. Door middel van een draaibare as is de tablet in elke gewenst hoek te draaien. Zo kan zowel jij als je gesprekspartner de data op de tablet goed bekijken, ook als je tegenover elkaar zit. Dit alles zonder van tafel op te staan of de tablet op te pakken. 

Vloerstandaards, de opvallende zuil in de menigte

Vloerstandaards zijn de beste aandachtstrekkers in een menigte van mensen. Gebruik een vloerstandaard bijvoorbeeld op een beurs, conventie of een andere massale bijeenkomst van je doelgroep. Door de vloerstandaard te combineren met de juiste POS marketing materialen en de juiste software op de tablet bereik je je doelgroep effectief. Naast het bereiken van je doelgroep kan je door middel van de juiste software eindeloos variëren. Denk bijvoorbeeld aan het verkrijgen van nieuwe leads of juist het verrijken van bestaande klantprofielen. 

Tablethoezen en covers, de gouden standaard in tablet accessoires

Tablethoezen en covers, wie kent ze niet? Wat veel mensen niet weten is dat er eindeloos veel varianten zijn met allemaal hun eigen functionaliteiten. Zo is er voor elk budget wel een tablethoes verkrijgbaar. Afhankelijk van de prijs, het model en de uitvoering kan je rekenen op bescherming tegen krassen, vallen, stoten, water en vuil. 

Zelfs volledig waterdichte tablethoezen die de tablet langdurige tegen onderdompeling beschermen behoren tot de mogelijkheden. Dit specifieke soort is zeer populair bij buitenwerkers zoals straat- en deur tot deur verkopers, professionals in de bouw en andere beroepen waarbij men in weer en wind buiten moet zijn. 

Bij waterdichte tablethoezen is het wel belangrijk om te onthouden dat niet elk apparaat bestand is tegen de druk die onder water ontstaat. Dus ook als een waterdichte tablethoes de tablet volledig beschermd tegen water kan de tablet alsnog stuk gaan door de langdurige hoge druk die op het apparaat komt te staan.

Gerelateerde artikelen

Voordelen van mediation in Amsterdam

Scheiden: hoe krijg je het geregeld?

Presentatiescherm kopen? 3 zaken om rekening mee te houden