Mediator Site
Image default
Dieren

Dit hondenpension zorgt goed voor uw hond tijdens uw vakantie

Wilt u er zeker van zijn dat uw hond tijdens uw vakantie in goede handen is bij een hondenpension in Noord-Holland? Kies er dan voor om uw hond zelf op vakantie te laten gaan bij hondenpension Veldhoef in Putten. Dit pension zet de honden altijd op de eerste plek. Zij zijn van mening dat een hond gewoon een hond moet kunnen zijn. Hieronder verstaan zij veel ruimte om te rennen en te spelen in de natuur en zo veel mogelijk plezier maken met andere honden. Bij dit hondenpension is daar dan ook genoeg ruimte voor en krijgen de honden alle mogelijkheid om zich helemaal uit te leven. Het pension ligt in een prachtig natuurgebied en heeft grote buitenrennen, ruime en schone binnenverblijven en is erg persoonlijk en kleinschalig. Door de kleinschaligheid van het bedrijf kunnen de honden nauwlettend in de gaten gehouden worden en is er veel aandacht voor elke hond die er verblijft. Lees snel verder om meer te weten te komen over hondenpension Veldhoef.

Alles wordt tot in de puntjes verzorgd bij dit luxe hondenvakantieverblijf

Wanneer u op vakantie gaat en u uw hond naar een luxe hondenpension wilt brengen, is Veldhoef uitermate geschikt. Hier houden ze met alles rekening en krijgen de honden de best mogelijke verzorging. Zo krijgen ze twee keer per dag hoogwaardige brokken. De brokken die gevoerd worden zijn ‘Active’ brokken, omdat de honden zoveel ruimte en tijd hebben om te spelen en te rennen, worden ze hiermee op hun optimale gewicht gehouden! Bent u benieuwd naar de prijzen voor het laten logeren van uw hond? Alle prijzen zijn overzichtelijk aangegeven op de website van dit hondenpension. Zo kunt u vooraf bepalen of de prijzen passen bij wat u voor ogen had.

Maak een afspraak voor een kennismaking

Wanneer u interesse heeft in de diensten van dit hondenpension voor vakantie, neemt u contact op met dit pension. Allereerst wordt er een kennismaking gepland met u en uw hond en wordt er een rondleiding gegeven. Vervolgens wordt uw hond uitgenodigd op een proefdag. Wel zo fijn voor beide partijen!

 

https://veldhoef.nl/