Mediator Site
Image default
Auto's en Motoren

Een betrouwbare leverancier van authentieke Volkswagenonderdelen

Positieve online reviews zijn essentieel om het als webshop vol te kunnen houden. Voor Paruzzi is dit geen enkel probleem. Klanten zijn blij met deze Kever onderdelen winkel en ze laten dat graag weten. Hieronder volgt een drietal citaten, waar overigens uit blijkt dat Paruzzi ook over de grenzen van ons land enorm populair is.

Iemand die stoelvulling bestelde, reageerde met: “Snelle verzending. Netjes en stevig ingepakt. Ik ben blij met mijn stoel vulling. Ik ga zeker meer bestellen hier.”

Een Franse koper was kort en krachtig: “alles is goed”.

Een klant uit Engeland legt uit waarom zijn eerste aankoop zo goed beviel: ”Ik ben uiterst tevreden over de klantenservice, alles is goed verlopen. Jeroen heeft mijn bestelling dezelfde dag nog verwerkt als ik het geld heb overgemaakt. Hartelijk dank, tot snel šŸ˜‰”

De laatste twee quotes zijn automatisch vertaald. Als je een review achterlaat op Paruzzi.com, wordt gevraagd je waardering in een aantal sterren weer te geven. Als we het aloude schoolcijfersysteem met 10 cijfers vertalen naar dit sterrensysteem komen we op het volgende:

1 ster: zeer slecht tot slecht;

2 sterren: gering tot onvoldoende;

3 sterren: bijna voldoende tot voldoende;

4 sterren: ruim voldoende tot goed;

5 sterren: zeer goed tot uitmuntend.

Op basis van alle klantreviews samen scoort Paruzzi een 4,9. Dit is een uitzonderlijk hoog cijfer dat heel dicht in de buurt komt van uitmuntend oftewel uitstekend / perfect / uitblinkend / voortreffelijk / opperbest.

Hoe krijgt Paruzzi dit voor elkaar? We hebben de site goed bekeken en de beoordelingen van klanten uitgebreid doorgelezen. Overigens zitten daar eigenaren van alle typen tussen: VW type 3, Kübel, Kever, Spijlbus, Karmann Ghia, T25/T3 Bus en Panoramabus. Onze conclusie is dat dit bedrijf doet wat het belooft te doen. En als het toch een keer misgaat -een geleverd pakket is niet volledig-, dan is Paruzzi daar open en eerlijk over en wordt een en ander direct opgelost. Verder is duidelijk geworden dat de opzet van de site goed bevalt, dat bestellingen keurig ingepakt en snel geleverd worden en -last but not least- dat de producten van uitstekende kwaliteit zijn. 

https://www.paruzzi.com/nl/