Mediator Site
Image default
Entertainment

Een externe aanbieder voor kunsteducatie

Grote Broer kunsteducatie

Grote Broer organiseert kunst- en cultuurworkshops voor het basisonderwijs. Het bedrijf doet dit al meer dan 15 jaar en is daarom hartstikke ervaren in het ontwikkelen van de workshops, het begrijpen van de leerlingen en het samenwerken met de leerkrachten. Hierdoor heeft Grote Broer haar werkwijze tot in de puntjes kunnen uitdenken en verzorgen we succesvol al jaren creatieve lessen voor het basisonderwijs. Deze lessen kunnen eenmalige workshops zijn, zoals bijvoorbeeld een workshop slagwerk, maar we bieden ook andere dingen aan. Bijvoorbeeld een lessenreeks over techniek of filosofie. Of we verzorgen een heel dagproject, waarbij de we basisschool omtoveren tot een heus theater of een circus! Hoe leuk is dat?

Kleinkunstig kunst- en cultuurworkshops

Naast Grote Broer hebben we ook Kleinkunstig. Dit is de aanbieder die gespecialiseerd is in de doelgroep van de middelbare scholen. Ook hier is al meer dan 10 jaar ervaring in en is de expertise dusdanig gegroeid over de jaren dat we wel durven stellen dat we echt experts zijn in wat we doen. Ben jij geïnteresseerd in een workshop op school volledig verzorgd door externen waardoor jij juist ontzorgd wordt? Dan zijn wij de samenwerkingspartner die je zoekt. Of het nu is voor een introductieweek, een afsluiter van het schooljaar of juist voor CKV: wij helpen je graag verder. We komen bij uiteenlopende scholen met ons aanbod en zijn daardoor ook gewend maatwerk te leveren. Spar samen met een van onze collega’s en stel zo een tof programma voor een cultuurdag samen. Jij zult er van genieten en je leerlingen ook!

Ons aanbod in kunsteducatie

Ons aanbod is uitgebreid! We hebben zowel voor basisscholen als middelbare scholen workshops in wel 7 disciplines. Bij muziek hebben we bijvoorbeeld workshops van DJ-techniek tot aan Songwriting en daarom zit er voor iedereen wel iets moois tussen. Te veel om uit te kiezen? Organiseer dan vooral een themaweek en laat de leerlingen proeven van allerlei muzieksoorten! Of kijk eens naar onze andere disciplines en organiseer een week die multidisciplinair is. Wij regelen het allemaal voor je.

https://www.grotebroer.nl