Mediator Site
Image default
Entertainment

Organiseer een potje glow in the dark midgetgolf voor uw gezelschap

Houden u en uw gezelschap van een potje glow in the dark midgetgolf? Organiseer uw volgende uitje dan zeker eens bij Van der Ende in Poeldijk, Zuid-Holland. Deze specialisten beschikken over een prachtige midgetgolfbaan van 18 holes, met vijf verschillende thema’s. U waant zich bijvoorbeeld in een onderwaterwereld door schilderingen van de mooiste vissen. Vervolgens denkt u dat u in een film speelt, omdat u omgeven wordt door diverse superhelden. Deze thema’s geven echt een extra dimensie aan het spel, zeker wanneer u speelt met een 3D-bril. Bent u een echte liefhebber van een potje glow in the dark midgetgolf? U kunt in dat geval de baan van Van der Ende uit Poeldijk, Zuid-Holland, niet missen. Reserveer nu een plek voor u en uw gezelschap.

Combineer het met een andere activiteit

U kunt nog veel meer sportieve activiteiten doen bij dit partycentrum. Houdt u van snelheid? Ga dan de uitdaging aan op de kartbaan. U vindt bij deze specialist de grootste kartbaan van Europa, vol met uitdagende bochten en bruggen. Hier komt u er voor eens en voor altijd achter wie van uw vrienden, collega’s of familie de beste chauffeur is. Zet u liever uw hersens aan het werk? Boek dan één van de twee escape rooms die u bij deze specialist kunt doen. Zij beschikken over twee escape rooms die beide lange tijd op nummer één hebben gestaan bij TripAdvisor. Zelfs de ervaren puzzelaar zal niet zo maar uit deze escape rooms ontsnappen. De specialisten van Van der Ende zorgen ervoor dat ook de beginnende puzzelaars een leuke tijd hebben, door te helpen waar nodig.

Reserveer nu

Wilt u meer weten over de verschillende activiteiten bij dit partycentrum of wilt u een reservering maken? Neem dan gerust contact met deze specialisten op. Ze geven u meer informatie en verwelkomen u vervolgens graag in Poeldijk, Zuid-Holland, voor een ronde glow in the dark midgetgolf of een andere activiteit.

https://www.vanderende.com/

Gerelateerde artikelen

De DJ draait op een bruiloft, maar ook op andere feesten in heel Brabant