Mediator Site
Image default
Toerisme

Ga op rondreis door Italië of Spanje en kom volledig tot rust

Door op reis te gaan maakt u mooie herinneringen en maakt u kennis met nieuwe culturen. Verken ruige landschappen, ga snorkelen in een azuurblauwe zee of ontdek diverse wereldsteden. U hoeft daarbij echt niet naar de andere kant van de wereld te reizen, want ook in Europa zijn er prachtige landen om te verkennen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een rondreis door Spanje of het prachtige Italië? Bij Vámonos Travels hebben ze al verschillende reizen voor u uitgestippeld!

Een rondreis door Italië om het eiland Sicilië te verkennen

Sicilië is een prachtig, groen eiland met gezellige stadjes, heerlijk eten en fijne stranden met een azuurblauwe zee. Het is dan ook de ideale plek om te bezoeken wanneer u een rondreis door Italië gaat maken! Bezoek Agrigento, waar de Griekse tempels tot de best bewaarde op deze wereld behoren of ga naar Taormina en bewonder het schitterende uitzicht met op de achtergrond de vulkaan Etna.

Een rondreis door Spanje maken en dwars door Andalusië reizen

Wanneer u een individuele rondreis wilt maken door Spanje, zijn er een aantal plaatsen die u niet mag missen. Een plek die u zeker niet mag missen, is de regio Andalusië. De hoofdstad hiervan is Sevilla, maar ook de bruisende stad Malaga is zeker het bezoeken waard. Bezoek de Mezquita in Córdoba, het Alcazaba in Malaga of het Alhambra in Granada. Na een dag rondstruinen komt u steeds weer terug in uw paradore: een luxueuze staatshotels gelegen op mooie plaatsen en in oude gebouwen, zoals een oud kasteel, haciënda of klooster.

Boek uw reis

Weet u al helemaal hoe uw rondreis door Italië en Spanje eruit moet komen zien? Stel dan uw reis op maat samen bij Vámonos Travels. Wanneer u wel wat inspiratie kunt gebruiken, neem u het best een kijkje bij hun voorbeeldreizen. Daar ziet u precies welke routes handig zijn om langs alle hoogtepunten te gaan.

Gerelateerde artikelen

Busdagtochten uitgevoerd door een ISO gecertificeerd bedrijf

Ski Bulgarije en zijn resorts