Mediator Site
Image default
Auto's en Motoren

Haal je motor theorie-examen in 1 keer met Gelijk Geslaagd

Ben je lekker bezig tijdens je motor-rijlessen en ben je er al bijna klaar voor om je praktijkexamen te gaan halen? Maar moet je je theorie-examen nog halen en wil je dit zo snel mogelijk voor elkaar krijgen? Dan kun je vast onze hulp van Gelijk Geslaagd goed gebruiken!

Bij ons kan je namelijk een motortheorie cursus volgen die ervoor zorgt dat je binnen 1 dag kan slagen voor je theorie-examen. En nog lekkerder, je hoeft hier helemaal niet zoveel voor te doen. Het enige dat wij van je vragen is om op tijd op te staan en een goede inzet te tonen. Je hoeft je niet voor te bereiden op onze cursus en ook geen boeken te regelen. Al het cursusmateriaal dat wij tijdens de les gebruiken ligt voor je klaar op jouw cursusdag.

Zoals gezegd vragen we je om op tijd op te staan, want de begintijd van de motor theoriecursus is meestal al om 07.00. Dit is inderdaad erg vroeg, dat weten we, maar je moet er natuurlijk wel iets voor over hebben om dezelfde dag te kunnen slagen en daarmee je theoriecertificaat te bemachtigen. Omdat we de hele ochtend de theorie aan gaan leren moet je natuurlijk goed uitgerust zijn. Ga dus niet te laat slapen, zorg ervoor dat je goed uitgeslapen bent. Dan gaat het je zeker lukken om binnen een ochtend alle theorie te onthouden.

Theorieles, lunch, CBR examen

De hele ochtend staat in het teken van de theorieles. Deze wordt gegeven door een van onze docenten, die vanzelfsprekend goed opgeleid zijn. Op een zeer relaxte manier wordt de theorie klassikaal uitgelegd. Aan de hand van beeldmateriaal maken we de theorie nog duidelijker en inzichtelijker. Natuurlijk kan je tijdens de les al jouw vragen stellen, ook herhalen we de lesstof die je nog moeilijk vindt. Tijdens de les krijg je van ons drankjes aangeboden, tussen de middag bieden wij je een totaal verzorgde lunch aan. Als iedereen klaar is met de lunch is het tijd om het examen te maken bij het CBR. Hier gaan we met elkaar naartoe, dat is wel zo gezellig.

De motortheoriecursus is niet de enige cursus die wij aanbieden. Je kan bij ons ook de dagcursus auto theorie en de tweedaagse cursus scooter theorie volgen. Dus wat je vervoersmiddel ook wordt, wij helpen je een heel stuk op weg!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/