Mediator Site
Image default
Vakantie

Herfst, de tijd voor een weekendje weg!

Dé tijd van het jaar dat moeder natuur alles uit de kast haalt om de natuur op haar allermooist te laten zien. De kleur van de bladeren aan de bomen veranderen langzaam van groen naar rood of geel en vallen daarna uit. Paddenstoelen in verschillende vormen en maten steken boven de grond uit. Het is een heerlijke periode om erop uit te gaan tijdens een fijne boswandeling. Niet alleen op de grond verandert er van alles, want ook de wolkenvelden geven geweldige tekeningen in de lucht.  De natuur veranderd in een rap tempo. Het is weer Herfst!

De beste Van der Valk deals 


Hoe fijn zou het zijn om uzelf tijdens deze tijd van het jaar extra in de watten te leggen? Voor de beste deals tijdens de herfst kunt u gaan voor een Herstfdeal bij Van der Valk. De deal is te boeken in september, oktober en november.

Wilt u er liever met uw gezelschap op uit tijdens de herfst? Het hele jaar door biedt Van der Valk speciale seizoensgebonden arrangementen aan. Zo biedt het hotel Hartje Winter, Hoog Zomer en Vrolijk Voorjaar aan. Tijdens de herfstperiode biedt Van der Valk het Herfstarrangement Heerlijke Herfst aan.

Wanneer u een Herfstarrangement boekt kunt u bij de deelnemende hotels genieten van een enkele of meerdaagse overnachting inclusief ontbijt. Wanneer u graag wilt dineren bij een Van der Valk Hotel kunt u genieten van de herfstmenukaart. De kaart is geïnspireerd op het seizoen. Naast de culinaire gerechten zijn de klassiekers nog steeds te vinden op de herfstmenukaart.

Wilt u graag iets extra’s? Dat kan! Verschillende Van der Valk Hotels zijn namelijk in het bezit van een heerlijke wellness waar u optimaal kunt ontspannen. Laat uzelf verwennen met een heerlijke massage of een fijne behandeling in de beautysalon van het hotel. Al met al valt er genoeg te beleven wanneer u overnacht in één van de prachtige Van der Valk Hotels!
 

https://www.valkverrast.nl/