Mediator Site
Image default
Mode en Kleding

Het Deense merk HVISK

HVISK is een Deens modemerk dat in 2014 in Kopenhagen is opgericht. Het merk is geïnspireerd door de levendige straten van Kopenhagen. Het Deense label heeft zich tot doel gesteld unieke tassen te ontwerpen. Deze tassen moeten het gevoel overbrengen van een speelse, kleurrijke of op details gerichte look, want alleen zo zijn ze leuk om te dragen. Deze look is ook bedoeld om het individu een meer persoonlijke stijl te geven. Naast een unieke uitstraling wordt echter ook de nadruk gelegd op materialen, kwaliteit en creativiteit.

“Wij willen voortdurend verbeteren, onderzoeken en ontwikkelen en laten ons elke dag inspireren. Wij willen een uniek ontwerp maken, speels en kleurrijk blijven en ernaar streven om morgen een beter ontwerp te maken. ” – Michael Aoun, CEO

De merknaam HVISK is oorspronkelijk afgeleid van de term mond-tot-mondreclame. Deze naam gaat over nieuws en informatie die via digitale communicatie en sociale media van persoon tot persoon wordt doorgegeven.

Bij Hvisk draait alles om kleur. Het Deense accessoiremerk is gespecialiseerd in tassen en accessoires die on-trend zijn voor elk seizoen.

HVISK BALANCEERT MATERIAAL EN KWALITEIT MET CREATIVITEIT
Geïnspireerd door de straten van Kopenhagen, streeft het merk ernaar om producten te creëren die zowel creatief als eigentijds zijn en gemaakt zijn van goede kwaliteit materialen. Daarnaast staat interactie centraal bij Hvisk. Ze vinden het belangrijk om naar hun gebruikers te luisteren en hun tassen en accessoires aan te passen aan de hand van de feedback die ze krijgen. Op deze manier stopt de co-creatie tussen het merk en de consument nooit.

CAYMAN GLIMMENDE RIEMTAS
Een van hun meest populaire tassen is de Cayman Shiny Strap Bag. Deze kleurrijke en ruime crossbodytas heeft een glanzende krokodillenlook en is verkrijgbaar in vele opbeurende kleuren.