Mediator Site
Image default
Mode en Kleding

De 3 populairste BH’s van dit jaar

De 3 populairste BH’s van dit jaar

Net als bij kleding, zijn ook bh’s aan verschillende modetrends onderhevig. Toch geldt dit voor een bh logischerwijs in een ietwat mindere mate dan bij kleding, maar ook hier zien we ieder jaar weer een bepaalde trend die het goed doet. Ook voor dit jaar zijn er weer verschillende populair bh merken, die gedurende het jaar de meeste winkels zullen domineren. Uiteraard is het helemaal aan jezelf of je hier wel of niet aan meedoet. We kunnen ons ook namelijk heel goed voorstellen, dat je zoiets hebt van; mijn bh is toch niet zichtbaar, dus waarom zou ik een nieuwe halen? Je bent ongetwijfeld vast niet de enige! Wil jij toch weten wat de populairste bh’s van dit jaar zijn, lees dat rustig verder.

Balconette bh

Net als ieder jaar, blijft ook dit jaar de balconette bh weer onverminderd populair. Deze bh heeft in tegenstelling tot alle andere bh’s een relatief lage cup. Doordat de cups aan de bovenkant zijn uitgesneden, zijn niet je volledig borsten bedekt. Waar dit voor de één te bloot is, geldt dit voor de ander niet. Deze bh is dus bij uitstek geschikt voor het creëren van een decolleté onder bijvoorbeeld een mooie stijlvolle laag uitgesneden jurk

Bralette bh

Een geduchte concurrent van de balconette, dat is de bralette bh. Maar wat is een bralette nu eigenlijk? Een bralette is een bh die niet is voorgevormd en ook geen beugels heeft. Deze bh kenmerkt zich door het laten zien van de natuurlijk vorm van de borsten. Uiteraard is het wel afhankelijk van de situatie wanneer en waar je deze bh draagt. Wellicht is het niet helemaal gepast om deze te dragen op kantoor in combinatie met een strak t-shirt. Overigens is deze bh ook niet geschikt voor grote maten. Een cup h zonder ondersteuning, dat is niet heel erg comfortabel kunnen we je vertellen.

Push up bh

Net als ieder jaar, blijft ook de push up bh onverminderd populair. We zien steeds vaker dat er wordt gekozen voor een push up bh in tegenstelling tot de normale bh. Waar vroeger vaak nog een taboe rustte op het dragen hiervan, is dit tegenwoordig absoluut niet meer het geval. Een push up bh kan namelijk prima gedragen worden onder allerlei verschillende soorten kleding. Bij voorkeur onder een laag uitgesneden jurk of trui om je rondingen extra te accentueren. Maar onder een coltrui kan natuurlijk ook.