Mediator Site
Image default
Rechten

Hulp van de mediator in Roden bij meerdere situaties

De meest uiteenlopende situaties kunnen worden opgelost door de mediator in Roden in te schakelen. Deze professional heeft veel ervaring met het oplossen van conflicten en kan hierop allerlei technieken toepassen zodat de beide partijen weer nader tot elkaar komen en met elkaar door een deur kunnen. Het is natuurlijk erg belangrijk dat je weer met elkaar kunt samenwerken, elkaar kunt blijven zien of op een goede manier afstand van elkaar kunt nemen. Er zijn meerdere situaties waar je een mediator in Roden voor kunt inschakelen. Denk hierbij aan echtscheidingen, zakelijke conflicten, familieruzies of een probleem met een werknemer of met je werkgever. De mediator in Roden staat voor je klaar om te bemiddelen. 

Bemiddelen

Het bemiddelen van de mediator in Roden helpt je met het verbeteren van het probleem. Je kunt namelijk door deze tussenpersoon tussen de partijen te zetten voorkomen dat er een enorme ruzie ontstaat en als het de verkeerde kant op dreigt te gaan is de mediator in Roden aanwezig om de boel te sussen of de partijen uit elkaar te halen. Maar de insteek van de mediator in Roden is dat er een oplossing wordt gezocht voor hetgeen waar jullie tegenaan lopen. Wat voor situatie het ook is, het kan op een of andere manier tot een oplossing leiden.

 

Zoeken naar een oplossing

Niet altijd is de oplossing voor de hand liggend, ook niet voor de mediator in Roden. Maar er wordt dan geluisterd naar beide partijen waardoor de oplossing vanzelf boven tafel komt drijven. Niet altijd is er dus van tevoren te zeggen wat de uitkomst zal zijn van de bemiddeling, maar er wordt gestuurd op een verzoening. Mocht dit niet lukken, dan gaat het er om dat er in ieder geval een manier is gevonden om niet meer in het conflict te blijven hangen en dit achter je te laten, zodat iedereen weer verder kan.