Mediator Site
Image default
Bloemen

Je bloemen op je gewenste adres laten bezorgen in Amsterdam

Pep iemand op door bloemen te laten bezorgen op je gewenste adres in regio Amsterdam. Je maakt altijd wel iemand blij met een mooi boeket! Of dit nu voor een speciale dag is of gewoon zomaar. Het gebaar van een bos bloemen is iets wat niet snel vergeten zal worden. Dit wordt je zeer gemakkelijk gemaakt door URBANBLOOM! Via de overzichtelijke website ontdek je een heleboel boeketten in diverse kleuren en stijlen. Ga jij voor een mooi plukboeket of wil je liever bloemen zoals rozen laten bezorgen in Amsterdam of omgeving? Het is snel en gemakkelijk geregeld bij deze bloemist die zich bevindt op het Javaplein.

Zelf leren bloemschikken

Wil jij naast het laten bezorgen van je bloemen in Amsterdam ook zelf leren bloemschikken? Dat kan bij URBANBLOOM! Regelmatig worden je workshops aangeboden waarin vakkundige bloemisten je de fijne kneepjes van het vak leren. Je leert hoe je een goed boeket schikt, je krijgt meer inzicht in de biologie van bloemen en ontdekt hoe je je boeket zo lang mogelijk mooi houdt. Je weet voortaan ook wat de no go’s en go’s zijn omtrent je bloemen in huis. Je wakkert gegarandeerd je creativiteit aan, leert ontzettend veel en aan het einde van de workshop wordt je boeket netjes ingepakt en neem je het mee naar huis. Zo kan je er thuis nog een tijdje trots naar kijken en eraan herinnerd worden hoe leuk je het hebt gehad.

Ontdek een van de mooiste bloemenwinkel van Amsterdam

Wist je dat URBANBLOOM een van de mooiste bloemenwinkels van Amsterdam is? Zij zijn duurzaam en betrokken en staan graag voor je klaar om je snel verder te helpen. De passie voor bloemen zie je zeker terug in deze winkel. Ontdek het zelf door de website eens te bezoeken of loop gewoon de winkel op het Javaplein in Amsterdam binnen.

https://urbanbloom.nl/