Mediator Site
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kies voor dit toonaangevende bedrijf in toegangstechniek

Toegangstechniek biedt veiligheid, gemak en efficiëntie en is een essentieel onderdeel van gebouwen. Dormakaba is een innovatief bedrijf dat zich richt op toegangstechniek en biedt een breed scala aan oplossingen voor verschillende toepassingen waaronder deurdrangers, sloten, automatische deuren, toegangscontrole en meer. Schakel deze expert dus in als u een product zoekt op het gebied van toegangstechniek en verhoog de veiligheid van uw bedrijf.

Producten om de veiligheid van uw bedrijf te verhogen

Dormakaba verkoopt diverse hoogwaardige producten om de veiligheid van gebouwen te verhogen. Deze producten worden gebruikt in verschillende sectoren zoals het onderwijs, de zorg, de industrie en in de detailhandel. Een van deze producten zijn deurdrangers. Deze deurdrangers zijn veilig en betrouwbaar in te zetten voor het openen en sluiten van deuren en voldoen aan verschillende veiligheidsnormen. Ze zijn geschikt voor verschillende soorten deuren zoals glazen deuren, branddeuren, houten deuren en metalen deuren. Naast deze deuren biedt Dormakaba ook automatische deuren zoals vouwdeuren, schuifdeuren en draaideuren. En andere product van dit bedrijf op het gebied van toegangstechniek is de toegangscontrole. Hierbij kunt u denken aan producten zoals kaartlezers, codesloten en biometrische lezers zoals gezichtsherkenningen en vingerafdrukken lezen. Hierdoor kunnen alleen geautoriseerde personen bepaalde gebouwen of ruimtes binnenkomen.

Het belang van duurzame producten

Deze firma heeft een sterke focus op duurzaamheid en biedt hierdoor ook duurzame en milieuvriendelijke producten op het gebied van toegangstechniek aan. De producten en oplossingen die dit bedrijf aanbiedt, zijn ontworpen om het energieverbruik te verminderen en om het milieu te beschermen. Een voorbeeld hiervan is het gebruik van LED-verlichting in automatische deuren en de deurdrangers die zijn ontworpen volgens de energiebesparende normen. Dit bedrijf houdt zich ook bezig met smart buildings. Dit zijn gebouwen die zijn uitgerust met technologieën en ook nog eens duurzaam zijn. Bekijk voor alle producten en oplossingen op het gebied van toegangstechniek de website.

https://www.dormakaba.com/nl-nl