Mediator Site
Image default
Rechten

Kosteloos Letselschade advies bij u in de buurt!

Soorten letselschade die u kunt meemaken

Ongetwijfeld heeft u het weleens meegemaakt dat u, of iemand in u familie of vriendenkring, een ongeval heeft meegemaakt. En soms heeft het ongeluk geleid tot een letsel bij het slachtoffer. Formeel erkennen we letselschade of letsel als de lichamelijke en psychische schade als gevolg van een ongeval of andere oorzaken. Dit kan overal plaatsvinden. Denk hierbij in het verkeer, op de werkvloer, tijdens het sporten of klussen, of ten gevolge van een medische misser in het ziekenhuis of een kliniek. Schallenberg Letselschade heeft voor u een overzicht gemaakt van de meest gangbare ongevallen die wij meemaken met onze cliënten.

Letselschade als gevolg van een bedrijfsongeluk

Schallenberg Letselschade helpt je bij het herstellen na een zware bedrijfsongeval. Want een een ongeluk op het werk kan een grote impact hebben op uw leven. Wij helpen u daarom bij het verhalen van de juiste letselschadevergoeding. Want wij kijken niet alleen naar het ongeluk en de gevolgschade aan uw fysieke en mentale gesteldheid. We kijken ook verder en naar de toekomst, want het kan zijn dat uw huidige baan niet meer houdbaar is vanwege uw gezondheid. Hoe zit dat dan? Heeft u recht op een andere functie? U begrijp dat er in dit soort gevallen een lang juridisch traject onvermijdelijk is. Gelukkig staan onze letselschade juristen u van A tot Z bij, zodat u zich kunt focussen op uw herstel. Ook onderhouden wij het contact tussen uw werkgever en de verzekeraar en houden we u altijd op de hoogte. Bovendien kunnen de onderlinge verhoudingen verder in het juridische traject onder druk komen te staan. Daarom is het inwinnen van advies bij een in letselschade gespecialiseerde partij zoals bij Schallenberg Letselschade erg zinvol.

Letselschade door een verkeersongeval

Verkeersongelukken is een typisch voorbeeld van een ongeluk wat je vaak niet ziet aankomen als je ’s ochtends de deur achter je dicht trekt om naar werk te gaan. Een aanrijding komt totaal onverwacht en gebeurd toch wel het vaakst bij de plekken in het verkeer waar het verkeer het drukst is ( kruispunten ). Gelukkig zijn de meeste ongelukken blikschades en heeft het slachtoffer geen groot letsel overgehouden aan het ongeluk. Maar vaker dan we willen zien we ook dat er ongelukken gebeuren met wél ernstig letsel en voordat je het doorhebt lig je opeens in een ambulance op weg naar het ziekenhuis.

Personenschade en kosten

Bij zo’n plotselinge gebeurtenis heeft u vaak niet door wat er allemaal is gebeurd. U kunt in shock zijn en niet doorhebben van wat er precies is gebeurd. Het allerbelangrijkste is dat u natuurlijk zo snel mogelijk weer hersteld. Ondertussen is het wel belangrijk dat u zo snel mogelijk contact opneemt met de letselschade jurist van Schallenberg Letselschade. Waarom? Omdat hoe eerder wij in beeld zijn, hoe sneller wij de kosten kunnen verhalen op de verantwoordelijke van het ongeluk. Waar kunt u aan denken als het gaat om personenschade?

Denk hierbij aan de schade aan je auto, fiets, motor of scoort die u moet laten herstellen (als dat nog mogelijk is) en het regelen van vervangend vervoer. Wellicht kunt u voorlopig niet verschijnen op het werk en kunt u bepaalde afspraken niet meer nakomen. Ook deze kosten nemen we mee aan en gaan we voorleggen aan de verzekeraar van de verantwoordelijke. Bij Schallenberg Letselschade hebben we inmiddels jarenlange ervaring in dit soort situaties zodat we zeker weten dat we de volledige vergoeding kunnen claimen voor u. Wij geven veel aandacht door naar u te luisteren, u behoeftes vast te stellen en naar oplossingen te kijken die uw situatie passen. Kortom, eindelijk heb je iemand die écht aan uw kant staat en gaat voor het beste resultaat.

Letselschade na medische misser

Als er dan toch één letsel is die u niet verwacht, dan is het een medische misser. U legt namelijk uw volledige vertrouwen in de arts of specialist in kwestie voor een behandeling of operatie. Op moment dat deze totaal verkeerd uitpakt en u blijvend letsel aan overhoudt, dan doet dit natuurlijk extra pijn.

Medische fouten kunnen worden gemaakt door huisartsen, tandartsen en chirurgen. Er is sprake van een medische misser als er daadwerkelijk en verwijtbaar sprake is van onzorgvuldig handelen. Als dit ook wordt bewezen, dan kunt u een schadevergoeding claimen. Het nadeel van dit soort situaties is dat het ontzettend complex is en doorgaans lange juridische trajecten zijn die veel geld kosten. In de meeste gevallen moet er ook geprocedeerd worden. In dit soort gevallen maken wij gebruik van een letselschade advocaat.

Letselschade door een gebrek of aanval van een dier

En dan zijn er nog de gevallen waarbij een letsel ontstaat door een gebrek in het product. Bijvoorbeeld dat u bent gevallen doordat een trap niet stevig genoeg was. Of dat een tegel los zat waardoor u bent gestruikeld en bent gevallen op de grond. Of een telefoonbatterij die zomaar spontaan in brand vliegt. Maar ook een aanval van een hond die losloopt en u in uw arm bijt. Allemaal voorbeelden waarbij u letsel oploopt door het falen van het werk of verantwoordelijkheid van een andere. Ook in dit soort gevallen wanneer u denkt geen recht te hebben op schadevergoeding, adviseren wij cliënten JUIST contact met ons op te nemen. Twijfelt u of u schadevergoeding krijgt? Doe dan de gratis letselschade Quickscan op onze website!

Letselschade advies nabij Hengelo

Schallenbarg Letselschade is gevestigd in Enschede, nabij het centrum van de stad en goed bereikbaar. Daarom kunnen wij ook prima advies in letselschade in Hengelo aanbieden voor jong en oud. Daarnaast bieden we ook een uitstekende dienstverlening voor andere steden in Overijssel zoals Deventer, Zwolle, Almelo, Oldenzaal en Borne.

Maar ook de regio Amersfoort, Apeldoorn, Nijmegen en Arnhem behoren tot ons werkgebied. We brengen geen extra kosten voor het reizen en doen altijd vrijblijvend en kosteloos een intakegesprek om uw letselschade zaak te beoordelen. maak dus gauw een afspraak via 053-8900945 en onze letselschade specialist in de buurt helpt u graag om de maximale schadevergoeding te claimen!

https://schallenberg-letselschade.nl