Mediator Site
Image default
Vakantie

Lekker rijden als een toerist op curacao

Curacao, een heerlijk, zonnig eiland en perfecte vakantiebestemming voor veel mensen. Wanneer je op vakantie gaat naar Curacao, doe je dit natuurlijk met het vliegtuig.
Het is erg handig, als je dan zelf een auto tot je beschikking hebt, waarmee je meteen naar je hotel kunt rijden.

Op Curacao is er genoeg te zien en beleven naast een dagje strand. Je kunt dit prima afwisselen. Als je ook iets van het eiland wilt ontdekken, dan is het handig om een auto te huren, zodat jezelf alle mooie plekken van het eiland kunt ontdekken.

Er zijn op dit eiland vele schitterende stranden te vinden. Bij een aantal van deze mooie stranden, heb je zeker een huurauto nodig om er te komen. Dit is dus erg aan te raden tijdens je verblijf op het eiland.

Verder kun je de Christoffelberg gaan beklimmen als je van avontuur houdt, of het nationaal park Shete Boka bezoeken. Shete Boka nationaal park is erg mooi om een keer te zien, vooral het water wat tegen de cliff omhoog schiet, is erg bijzonder. Hier kom je ook alleen door een stuk te rijden, het handigst is dan, een eigen auto tot je beschikking te hebben.

Je kunt als toerist makkelijk zelf rijden in Curacao. Het is, over het algemeen veel rustiger op de wegen als in Europa. Curacao heeft geen snelwegen, en er wordt wat zachter gereden. Vaak zijn er ook alleen éénbaanswegen.

Waar je even van zult opkijken, zijn de vele hagedissen die over de weg lopen. De ene nog groter dan de andere. Rem niet, dan gaat het fout voor het beestje. Meestal schatten zij zelf goed in, hoe snel ze over de weg moeten rennen, om niet overreden te worden.

Ga je naar Curacao, dan zul je vooral volop genieten van dit mooie eiland. Zorg er ook voor dat je niks mist, of overslaat wanneer je het eiland gaat ontdekken. Dit kun je dus prima doen, door zelf te rijden met een huurauto.

https://www.autoverhuurwillemstad.com/