Mediator Site
Image default
Aanbiedingen

Mediation Baarn steunt en helpt u bij uw familiaire en zakelijke conflicten!

Anniek Schuurs Mediation beschikt naast een plek in Amersfoort nu ook Mediation Baarn. We horen u denken; wat betekent mediation precies en wat kun je ermee? Anniek Schuurs dient als mediator als een soort bemiddelaar bij familiaire en zakelijke conflicten. Dit kan van alles zijn: een echtscheiding tot een arbeidsconflict. Om kort samen te vatten kunt u bij Anniek Schuurs Mediation terecht voor arbeidsmediation, zakelijke mediation, familiemediation en (echt)scheidingen. Mediation Baarn zal ervoor zorgen dat bij uw conflicten naar een zo goed mogelijke oplossing wordt gezocht. Hiervoor zijn intensieve gesprekken met de mediator nodig, om zodoende uw wensen en inzichten in kaart te brengen. Anniek Schuurs heeft zelf ervaring opgedaan bij de ABN AMRO en hierdoor weet ze veel van de zakelijke sfeer en de mogelijke conflicten die hierbij komen kijken.

De sessies van Mediation Baarn

We willen u graag een beter beeld geven van wat u precies bij Mediation Baarn kunt verwachten. U kunt bijvoorbeeld bij Anniek Schuurs terecht wanneer u: van plan bent te gaan scheiden, het ouderschap wilt herzien, problemen heeft met uw buren, een familiebedrijf heeft waarin spanningen zijn of een conflict heeft in de arbeids relationele sfeer. Natuurlijk zijn er nog veel meer conflictsituaties waarbij u Mediation Baarn kunt inschakelen, want dit zijn slechts voorbeelden. Het is fijn wanneer u er gezamenlijk niet uitkomt er een buitenstaander is met de nodige ervaring en kennis die u verder kan helpen in uw proces. Het uurtarief is standaard 150 euro inclusief btw, maar er zal eerst worden bepaald hoeveel mediation sessies er nodig zijn. Het kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend en zal daarnaast ongeveer een half uur duren. Het aantal sessies is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en deze sessies duren ongeveer twee uur. Voor meer informatie over de tarieven verwijzen wij u graag naar www.anniekschuursmediation.nl.

Meer informatie over Anniek Schuurs

Naast Baarn is Anniek Schuurs ook beschikbaar in Soest en Amersfoort. Mocht u nog vragen hebben over Anniek Schuurs als mediator of wilt u meer informatie over de diensten van Mediation Baarn, dan kunt u Anniek zowel telefonisch als via email bereiken.