Mediator Site
Image default
Auto's en Motoren

Mercedes Sprinter Leasen, een slim plan?

Wanneer het wagenpark uitgebreid moet worden, dan komen zonder twijfel een flink aantal modellen van verschillende bedrijfsauto’s ter sprake. Maar een lease auto zakelijk kunnen verantwoorden doe je toch vooral door hem zo dicht mogelijk tegen de wensen en doelen van de onderneming aan te laten komen. Een auto die precies dat kan doen wat jij nodig acht om het bedrijf vooruit te helpen heeft altijd de voorkeur. In veel gevallen wordt dan een Mercedes gekozen. Met name de Sprinter is een auto die in veel situaties als beste keuze naar voren kan komen als optie voor lease.

De positieve punten bij zakelijk auto leasen 

De Mercedes Sprinter heeft een flink aantal positieve kenmerken waardoor hij zo geliefd is als bedrijfsauto. Allereerst is het natuurlijk een echte bedrijfsauto. Hij biedt veel ruimte voor een heleboel mogelijkheden. Of het nu gaat om vervoer van mensen of goederen, of dat hij wordt ingezet als mobiele werkplaats. Denk bijvoorbeeld aan fietsenmakers die aan huis komen om fietsen te repareren. Zij hebben de laadruimte zo ingericht dat zij alles bij de hand hebben om de reparatie direct uit te voeren. Mercedes Sprinter lease spreekt daarom een zeer brede groep aan ondernemers aan. Zowel kleine eenmanszaken als grote bedrijven.

Verdere kenmerken

Naast de praktische mogelijkheden wordt de Mercedes Sprinter vaak zeer comfortabel aangemerkt. Omdat de auto vaak veel gebruikt wordt omdat hij nu eenmaal een middel is om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren is veel aandacht besteed aan het ontwerp. Het is voor zowel de bestuurder als de eventuele passagiers daardoor minder stressvol om lang in de auto te hoeven zitten. Een ander voordeel is dat de auto zeer sterk is. Hij kan bijvoorbeeld naar vierwielaandrijving overschakelen om extra krachtig voor de dag te komen wanneer dit nodig is. Zo kan ook zware lading gemakkelijker worden vervoerd. Dit is voor veel ondernemers een beslissende factor.

https://www.autoleasecentrale.nl/