Mediator Site
Image default
Aanbiedingen

Op deze dingen moet je letten bij het aanschaffen van een sauna

Een sauna in de tuin is puur ontspannen. Het voordeel is dat je er zowel in de zomer-, als in de wintermaanden gebruik van kunt maken. Dit maakt een sauna voor veel mensen een fijne toevoeging aan hun tuin. Bij de aanschaf van een Sauna moet je op een paar dingen letten. Ben je benieuwd waar op? Lees dan verder! 

 

Ruimte creëren 

Een sauna kan een leuke toevoeging zijn aan je tuin, maar je moet er wel ruimte voor hebben. Sauna’s worden in tal van verschillende formaten aangeboden. Zo kun je voor een privésauna kiezen, maar bijvoorbeeld ook voor een sauna om met drie tot vier personen in te zitten. Bekijk dus eerst hoeveel ruimte je hebt voor een sauna. Wanneer je de sauna relatief weinig zal gebruiken is een privésauna de meest voordelige en ruimtebesparende keuze.

 

Soort sauna 

Naast de ruimte die je voor een sauna moet creëren heb je de keuze tussen verschillende soorten sauna’s. Denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen een infraroodcabine en een Finse sauna. Ga je dus eerst goed oriënteren op het gebied van sauna’s, zodat je de juiste keuze kan maken. Een infraroodsauna kan je snel gebruiken, omdat deze snel opwarmt. Dat is logisch, omdat de tempratuur van de cabine net boven de 30 graden gebruikt wordt. Een Finse sauna heeft vaak een temperatuur van 75 graden. 

 

Banken 

Als je weet wat voor een soort sauna je wilt, dan is het ook erg belangrijk om te letten op de banken in de sauna. Veel banken zijn 60 cm breed, dit is een aangename breedte om op te liggen. Je kunt er ook voor kiezen om de sauna banken breder te maken als er genoeg ruimte voor is. Als je het lastig kan voorstellen is het verstandig om proef te liggen. 

 

Kom kijken bij Welvaere

Nu je weet waar je op moet letten kan het oriënteren beginnen! Ga naar de website van Welvaere en ontdek het uitgebreide assortiment. Wil je een buitensauna kopen? Breng dan een bezoek aan de showroom en laat je adviseren. Heb je vragen? Neem dan contact op met de klantenservice.

 

https://welvaere.nl/