Mediator Site
Image default
Dienstverlening

Op zoek naar emaille of RVS naamplaatjes?

Bent u op zoek naar een naamplaatje voor bijvoorbeeld bij de voordeur? Dan zijn naamplaatjes emaille zeer geschikt. Dit zijn metalen plaatjes met daarover heen een laag van gesmolten glas. Dit glaslaagje zorgt ervoor dat het bestand is tegen de Nederlandse weerinvloeden. Deze naamplaatjes worden met de handmatig gemaakt door echte vakmensen. De naamplaatjes zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en vormen, zoals: gebold rechthoekig en gebold ovaal. Ook heeft u de keuze uit diverse kleurcombinaties en lettertypes. Als u een woning uit de jaren 30 heeft, past een klassiek emaille naambordje hier uitstekend bij. U kunt hierbij zelf bepalen welke tekst u op het naamplaatje wil plaatsen.

RVS naamplaatje

Wilt u een naamplaatje met een luxe uitstraling?Dan zij naamplaten rvs een aanrader! De gebogen rvs naambordjes zien er chique uit en zijn zeer geschikt om te plaatsen bij uw voorgevel. Door de blinde sluiting zijn de schroeven niet zichtbaar. De tekst wordt bij de rvs naamplaatjes in de meeste gevallen er zwart in gelaserd. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een rvs naambord met een mooie achterplaat. De achterplaat is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zoekt u een plaatje voor op uw deur of op de brievenbus? Dan is een RVS naamplaatje zeer geschikt. Het bevestigingsmateriaal wordt erbij geleverd. Daarbij heeft u de keuze uit schroefjes of dubbelzijdig klevend tape. Dit kunt u doorgeven wanneer u een bestelling plaatst.

Naambord kopen

Op de website Naambordkopen.nl vindt u een ruim assortiment van naambordjes, naamplaten, uithangborden en huisnummers van verschillende materialen. Naast RVS en emaille zijn er nog meer materialen om uit te kiezen. Zoals: glas, glaslook, hout, kunststof, leisteen, messing, perspex en plexiglas. Deze naambordjes kunt u bestellen tegen een aantrekkelijke prijs. In 2 tot 5 werkdagen kunnen de meeste naamplaatjes geleverd worden. De verzendkosten zijn in Nederland €5,95 en voor anderen landen in Europa €11,95.

https://naambordkopen.nl/