Mediator Site
Image default
Bedrijven

Prettiger werklicht en een structurele energiebesparing: LDH regelt het voor u

Led Design Holland is expert op het gebied van industriële ledverlichting. Dit bedrijf weet alles over LBC normering LED, UGR-waarden van LED en de EIA 2021. De samenwerking met firma Naaktgeboren Rotterdam bijvoorbeeld heeft een besparing van 65% op de jaarlijkse energierekening opgeleverd. Hoe dit resultaat is bereikt? Door heel goed te kijken naar de fabriek en de werkzaamheden die daar plaatsvinden. Daaropvolgend werd een lichtplan op maat samengesteld met A-kwaliteit ledlampen voor een scherpe prijs. Naaktgeboren Rotterdam BV is een innovatief bedrijf in de branche van vacuümdruktechniek. In 1949 ontwikkelde Naaktgeboren de vacuüm-druktankwagen. In 1960 reed de eerste middeldruk-silowagen de fabriek in Rotterdam uit. Deze vrachtwagens zijn bedoeld voor pneumatisch (door luchtdruk gedreven) vervoer van droge stoffen. Op dit moment wordt bij Naaktgeboren hard gewerkt aan de Vacu-Press®. We citeren de website van Naaktgeboren: “Vacu-Press® pompen kenmerken zich door een hoge luchtverplaatsing bij hoog en laag vacuum en een hoge continue overdruk tot wel 1,2 bar overdruk bij het blazen.” Naaktgeboren schakelde Led Design Holland in met een tweeledig doel:

-het dagelijkse werklicht en daarmee de werkomstandigheden verbeteren;

-het ondernemerschap en de prestaties verduurzamen.

De totale investering in het lichtplan, de nieuwe ledlampen en de installatie zal Naaktgeboren volgens een gedetailleerde berekening in 2,4 jaar terugverdiend hebben.

Wilt u weten welke LED verlichting werkplaats Naaktgeboren Rotterdam BV nu heeft hangen? Op www.leddesingholland.nl kunt u de datasheets downloaden. Ook treft u er andere recente projecten van Led Design Holland en informatie over interessante topics als:

-de levensduur van ledverlichting (LB / LBC normering);

-EIA 2021 voor ledverlichting;

-moderne verlichting voor een veilige en gezonde werkomgeving (volgens de Arbowet);

-biodynamisch verlichten;

-unified glare rating (UGR);

-DALI lichtsturing;

-led-sensoren;

-het juiste lichtmanagementsysteem om optimaal te kunnen besparen op de maandelijkse energiekosten;

-led railverlichting;

-led panelen;

-color rendering index oftewel de CRI-waarde van ledlampen;

-lumen;

-verplichte energie-labels vanaf 2023;

-veel vertelde fabels over ledlampen;

-rood, groen en blauw (RGB) in ledverlichting;

-speciale led-subsidieregelingen voor sportverenigingen;

-de toekomst van ledverlichting.

https://www.leddesignholland.nl