Mediator Site
Image default
Dienstverlening

Privé detective

De privé detective wordt steeds vaker ingezet om informatie te achterhalen of zaken op te lossen. Een privé detective kan bijvoorbeeld ingezet worden als er mogelijk spraken is van een interne diefstal, fraude, ziekteverzuim, alimentatie problemen etc. Steeds vaker worden klussen die normaal de politie zou oplossen afgeschoven aan de privé detective. De politie heeft te maken met tijdsdruk en kan bepaalde zaken gewoon niet oplossen. Terwijl je als werkgever zelf bewijzen moet aanleveren bij de rechtbank van diefstal om iemand überhaupt te kunnen ontslaan. De privé detective kan je helpen om dit soort zaken aan te tonen en officieel bewijs te verzamelen. Je hebt zo zwart op wit bewijzen van een mogelijke diefstal op kantoor. Daarnaast kan de privé detective ingezet worden bij zaken waar de politie niets aandoet, maar waar je wel bewijzen voor nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan een alimentatie zaak waarbij je moet bewijzen dat je ex samenwoont met een nieuwe partner. Met een privé detective kan je erkende bewijzen aanleveren voor de rechtbank. Je hebt zo bewijs in handen om mee verder te gaan.

Interne diefstal aantonen op kantoor

Helaas maakt 1 op de 3 werknemers zich schuldig aan interne diefstal. Vaak gaat het ook nog eens om werknemers die langer in dienst zijn. Alleen hoe toon je aan dat er iemand binnen je bedrijf schuldig is aan diefstal? Interne diefstal aantonen is vrij lastig vooral als je geen hard bewijs hebt dat iemand het gedaan heeft. Met een vakkundig onderzoek door de privé detective kan je harde bewijzen verzamelen. Als erkend privé detective kunnen we deze bewijzen zelfs inleveren bij justitie. Je hebt zo echt een zaak tegen een ex-werknemer. Als één van de weinige kunnen we officieel erkende bewijzen verzamelen. Je komt zo nooit in de problemen dat je bewijzen afgewezen worden. Wij zorgen ervoor dat er hard bewijs op tafel komt om iemand gericht aan te pakken!

Bedrijfsfraude uitzoeken met een privé detective

Niet alleen interne diefstallen kunnen grote gevolgen hebben voor je bedrijf. Bedrijfsfraude komt helaas ook steeds vaker voor. Het is soms nog knap lastig om te bewijzen wie er achter de bedrijfsfraude zit. Gelukkig hebben wij een effectieve methode om een vermeende fraude of diefstal uit te zoeken. We zorgen ervoor dat iemand gepakt wordt en er bewijs verzameld wordt. Ons onderzoek verloopt uiterst discreet, zodat je personeel er niets van doorheeft. Je krijgt zo altijd heldere informatie, zonder dat het personeel het bewijs probeert weg te gooien omdat ze weten van het onderzoek. Uiteraard houden we ons bij het onderzoek aan de regels. Je komt zo niet in de problemen door het onderzoek.